Kızlar kim hamile kaldıktan sonra bebegini ikiz zann etdi?ben ikiz zann ediyordum ama kalp atislarina gitdigimde tek bebek gördüksiz peki?
Hiç öyle bir şey hissetmedim ben Ha çok istedik eşimle ikiz bebek sahibi olmayı, hatta ikiz bebek için tedaviye başlama kararı almıştık biz. Bunun için kadın doğum doktorumuza gittik. İkiz bebek tedavisi için gittiğimiz doktordan hamile olduğumu öğrendik İkiz bebek olması için kızın aile tarafında ikiz olması gerekiyormuş. Kadının genetiğine bağlıymış yani
Benim amcamın ikiz oğlu olmuştu ,ama biri doğduktan öldü
Allah rahmet eylesin canım
Benim kardeşlerim kız ikizlermis ama gelisememisler maalesef bende ilk hamile kaldığında korkuyordum ikizlere kalırsam diye bakamayacagimdan korkuyordum şükür tek belki 2. Ikiz olur bilmiyorum annemi de 3. Ikiz olmuş
Bende öyle hissettim ama tekmiş bal kızım
Bende ikiz hiss ediyordum son zamanlar cok hizli haraketler ediyor sanki ikizlermis gibi ama oğluşum tekmis
İkiz olduğunu kaçıncı haftadan itibaren öğrendiniz. Ben son 7 haftalıkken dr a gittim dr öyle birşeyden bahdetmedi şuan 12.haftadayım ama karnım çok belirgin normalde 5 aydan itibaren karın çıkar diyorlar benim baya büyük karnım her gören anlıyor hamile olduğumu.
İkiz olsa zaten keselerden belli olur canım. Doktor da muhakkak bilir canım. İç karnı geniş olmayanlarda erken çıkabiliyor ya da hamileliğin ilk zamanlarındaki şişkinlikten dolayı karın büyük de görünebiliyor. İkiz gebeliklerde bile karın 16. haftadan itibaren belli olur genelde. Senin de şişkinliğin olabilir ya da iç karnın dardır diye düşünüyorum
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için hafataya tekrar kontrolüm var inşallah çok güzel olur herşey
Normalde ilk ultrasyonda ebe gorur
Kactane tuttugunun.kucucuk dahi olsa
Gorur.
@Glsh887 hoş geldin
Hoşbulduk inşallah hep birlikte güzel bir hamilelik sürecimiz olur
Ultrasonda gosteriyor zaten kese iki tane olunca ikiz bebek oluyor , ikiz olsaydı doktorun soylerdi
Amin inşallah
Ben öğrendiğimde 5 haftalıktı ve beta hcg değerim 15245 çıkmıştı birde bazı programlarda çoğul gebelik 10.haftadan itibaren kendini gösterir yazıyor acaba bi ihtimal olabilir mi diye düşğnmeden edemiyorum galiba birde hep hayalini kurduğum birşeydi belki birazda ondan düşünmeden yapamıyorum sanırsam
Bende ikiz zann etmişdim bebegimi yeni hamile kaldıgımda 10 haftalikken ilk kez ultrasona gitdigimde,tek kese cıktı ,şükür hayirlisi boyleymişsen ikiz istiyorsa olur inşallah ,aslında doktorlar genetik bir durum diyor,varmı eşin tarafda ?ikiz olan @Glsh887
Merhaba @Glsh887 hoşgeldiniz
İkiz olsaydı doktor söylerdi.
10. Haftada anne karnı görünmeye başlar. Gaz da biriktiği için onun etkisi ile de karın çok büyükmüş gibi görünüyor.
Kimi hamilelerin karnı içeriye dogru büyürken kimilerinin de dışa doğru büyüyor.
Endişe etmeyin
Haftaya hangi gün
@Glsh887 İnşallah