Bebeğine salavat ilâhi kuran dinleten ve okuyan varmı bn hep yapıyorum hatta tlfndan açıyorum karnma koyuyorum tlfn altına girip tekme atıyor çok güzel bir duygu ilk haftadan beri dinletiyorum ya siz
Ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Ama daha fazla yapmak lazımm
Tepkisi nasıl
Genelde namazdayken hareketleri farklı oluyor. Bide kuranı sesli okuduğumda farklı hareket ediyor
Telefonu bebekten uzak tut. Ondaki yayılan dalgalar bebek için hiç faydalı değil
Ben kızım doğduğunda çok ağladığında ezan sesi dinletiyorum sakinleşiyorum, tabi hamileykenden dinen yapılması gerekenler var aslında yapılması gerekiyor, ramazanda hatim e başlıcam bende inşallah nasip olursa
Masallah canim cok iyi hep dinlet insallah dogunca cok uslu bir cocuk olur
Gebelikte El - Mubdi :Kalpte korku kalmaz Er- Rakip: Hamileliğin zahmeti azalır El Musavvir: Bebeğin sağlıklı, güzel huylu, güzel olması için okunur. Ayrıca gebelikte ayva tüketimi bebeğin daha güzel olmasını sağlar. Bununla ilgili hadis okumuştum.
Bana da annem umrede başlamıştı hatim ona devam ediyorum, ilginçtir ki hamile olduğumu öğrenmeden bir ay öncesinde kendime maneviyat çalışması hazırladım. Okuma, tefsir, sure ezberleme, sohbet dinleme veya okuma ve zikir olarak. Hamileliğimde de olabildiğince devam ediyorum bebeğe faydası illa vardır ama en çok bana Daim olsun hepimizin inşallahh
Aa bilmiyodum cidden mi
Yusuf suresini dinletiyordum hamileyken
Ben hiç başarılı değilim ya bir hocam her gün Yasin okumamı tavsiye etmişti ama onu bile her gün yapamıyorum. Düzenli olmak için ne lazım acaba, benim tontiş pek tepki vermiyor bir de daha 21 haftalık ondan mı acaba, kulaklıkla dinlesek olmaz değil mi
Oo benim 19 haftalık tan beri tepki veriyo masallah ama gözünün önünde bulundur hem senin için hemde bebek için iyi okuyamazsanda tlfn dan ac bn de öyle yapıyorum ama burda hanımlar tlf uzak tut dedi ona da artık dikkat edıcm yapıştırma dan karnına dinlet çünkü âlimler diyor gebe kadınlar çok ca salavat getirsnlr
41 gün kuru incire yasini şerif okuyup yedim bende uslu ve akıllı olması için tavsiye ettiler.
Yine kuranı kerim okurken sesli okumaya çalışıyorum.
Özellikle amenerrasulü suresi eğer bir eksiklik varsa tamamlanmasına vesile olurmuş sesli olarak eşim ve kendim 5. ayımda okuyacağız. 5. ayda organlar yavaş yavaş tamamlandığı için tavsiye ettiler.
Hareketlerini nadir olarak yeni hissetmeye başladım 15. haftam bitecek, ama eminim duydukça miniğim de tepki veriyordur
Ben saffahat suresini dinletiyorum
Bazen kuran aciyorum telefondan hem arapca olarak hem de anlamini dinliyorum bazen zikir cekiyorum bazen salavat elimden geleni eksikte olsam birseyler yapmaya calisiyorum
Bu zikirlerin belli bı sayısı varmı istedigimiz kadar mı çekmemiz gerek
Her birini 99 adet söylemelisiniz. Er Rakip Celle celaluhu diye de eklerseniz daha iyi olur
Onu yaparken telefonu uçak moduna alıyosundur diymi diyecektim biri demiş sağolsun