Merhaba bebeğinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz neler düşündünüz
Kizimi ilk gördüğümde onunla beraber bende ağlamıştim cok degisik bir histi icimde büyüyen bana tekmeler atan miniğimi görmek muhteşem bir duyguydu o buruşuk haliyle bile benim icin dünyanin en güzel bebegiydi
Sen neler hissetmiştin? @Cansu
bebeğimi ilk gördüğümde karnmdan çıkan zamandı ter temizdi ağlamaya başladı o an kendimi çok güzel hiss ettim anlatamıyorum bile,çok korkuyordum ya bebeğe birşey olursa ya bana bebeğim annesiz kalrsa,hatta anneme bana birşey olursa eşimle bebeğim sana emanet demiştim. o yüzden o an bi başka oldum onu sağ salim görünce,hemen yanıma getrdi tenim tenine temas etti sakinleşti bebeğim de benim de gözümden yaşlar süzüldü onu koklaya koklayaa.
Bende n13 ün dediği gibi bana bişey olur ya Bebege bisey olur diye korkuyordum. Bana bişey olur dusuncesiyle hamileligimin 3 cu ayında eşime mektup yazip yatagin altina koymuştum bi gun bulup okur diye ,şükür kötü bişey olmadı sağ salim kovuştuk Bebegimi sağ salim goreyim diye belden uyuşmalı istemişdim zaten.
Onu ilk dogar doğmaz gordum. O an narkozdan dolayı cokta derinliklere girmedim fakat. Benim karnımdaki minik kuş buymuş dedim . Ve bende anne oldum diye cok sevindim. Şükür rabbime bu sevinci yaşatdı diye
Rüya’yı ilk gördüğüm an çok ağlamıştım. Bende kaybetme korkusu çoktu çünkü düşük riski yaşamıştım. Doğduğunda doktora ilk sorduğum şey ‘Yaşıyor mu ?’ olmuştu. Kucağıma alınca bu benim kızım diye söyleyip 2 saat boyunca durmadan ağlamıştım. Eylül’de de o kadar zorluğu aşıp kucağıma alınca ne kadar güçlü bir çocuk doğurduğumu hissetmiştim. Kendi gücüyle gelmesi ona gücümün geçtiğini hissettirmişti bana. Evlat kokusu yaa işte… Bambaşka…
Aslinda ilk an sevgini belli edememek bebeği beğenmemek bile çok normalmiş. Ben sevgimi belli edemezsem diye çok korkuyordum. Etrafa bakınıyordum bir anda bebeğimi görünce ağlamaya başladım. Doğumun 13.saattelinde sezaryen olmuştum yavrum canim neden beni bu kadar beklettin seni çok özledim seni çok seviyorum diye diye ağlamıştım. Anlatırken bile gözlerim doldu
Ahh canım yaa
Yaaaa kıyamam sana cok güzel bir duygu olsa gerek bende senin gibi olacagımı dusunuyorum
İnşallah benden daha güzeli senin olsun
@Cansu bir konuyu merak ediyorum etrafımda yaşayanlar varmış sizde de oldu mu çocuğu kabullenmemek bu nasıl oluyor
Hani karnındayken o kadar sevgi dolu olup doğunca yabancılık çekmek lohusalıkta mı alakalı acaba
Bende Rüya’da olmuştu, neyse ki kısa sürmüştü
Bende olmadı ama hormonlardan dolayı kabullenememe olabiliyormuş.
Neyden kaynaklanıyor tam olarak ne istemiyorsun
Annemin ilk bebeğiymişim beni hiç istememiş çünkü çok zorlanmış arabanın camından atmayı düşünmüş bile ordan belli kedi köpek gibi olacağımız
Sende çektiğimi 3 kardeşinde yaşamadım diyor
Hep uyuyordu Rüya hâliyle yenidoğan olduğu için. Hayatımda neden bir şey değişmedi diye düşünmüştüm (hep uyuduğu için sıkılıyordum). Karnımda olmasını özlemiştim. Eşim eve geldiğinde hemen bebeği sorup onu seviyordu, kıskanmıştım bu durumu ama karnımdayken hep beni seviyordu diye düşünmüştüm. Yabancı bir şey gibi hissetmiştim. Tamamen hormonal bir durum. Bebek reddine kadar gidebiliyor. Çok şükür eşimle ben hemen toparladık durumu. Eşimle paylaşınca hemen o da destek olmuştu bana. Birkaç gün sürmüştü. Eylül’de de olmadı mesela çok şükür
Yaaa cok tatlisinizz amaaa masallah sizeee
Teşekkür ederiz
Keşke sana anlatmasaymış