Bebeğin ultrason fotoğrafı ve doğum sonrası uyumu

Kızlar merhaba, özelikle tecrübesi olan anneler​:blush: çok saçma gelebilir belki senin de derdin bu mu diyeceksiniz ama bebeğimi ultrasonda gördüm ve kayınpederime benzettim, bundan dolayı modum düştü biraz :sweat_smile: düşündükçe kendime kızıyorum; sanki çocuğu sağ salim gördüğüme sevinememiş gibi oldum. Çocuğun dedeye benzemesi de olağan bir durum ama benim kayinpederim bildiğiniz cigulinin kopyası. Velhasıl; ultrasonda farklıydı doğduğunda farklı dediğiniz veya doğduktan sonra büyüyünce değişti dediğiniz bebişler oldu mu?

6 Beğeni

Korkma canım benzemez :rofl:

2 Beğeni

Ayy inşallah, kocama benzesin, kardeşlerime benzesin, kaynanama ya da kaynıma benzesin ama kayinpederime olması yaaa​:grin:

Özür dilerim Ciguli yazan yerde koptum.:face_with_hand_over_mouth:bebek ya sana yada babasına benzer dedesine benzeyecegini sanmıyorum

1 Beğeni

Ağzınız bal yesin :smile: inşallah :cherry_blossom:

Bebek kaç haftalık daha doğduktan sonra bile ne kadar değişiyorlar iyi düşün iyi olsun

33+5 teyiz​:blush:

1 Beğeni

İçin rahat olsun :heart:sen eşine bak yada kardeşinin fotoğrafına bak kime çok bakarsan ona benzer​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canim doktor bana ultrason fotosu verdi. Icime sinmeyen biseyler gördüm tekrar doktorun kapisni caldim ultrasona aldi beni 4D ile gösterdi benim oğlanın burnu ayni kaynanama benziyordu. Geniş ve büyük oglum da eşim resmen :joy::joy: annemo aradim erkek çocuğu dayiya benzer dedi bozuldu kapadi tl :joy::joy:

1 Beğeni

:rofl::rofl: Yarın doktora tekrar gidiyor muşum " pardon bu kayınbabama benziyor da tekrar bakabilir misiniz":joy:

4 Beğeni

Mantikli :joy::joy::joy:

1 Beğeni

:rofl::rofl:bende dün kızımı ilk defa yüzünü gördüm ve ilk aklıma gelen dedesı oldu ağzını çok benzettim :laughing::laughing:

1 Beğeni

Benim kızımın burnu kocamandı ultrasonda hatta görevli burnu ne kadar büyük diyip moralimi bozmuştu. Bi doğdu küçük üstüne daha küçüldü şimdi 6 aylık

1 Beğeni

Benim de kayannamin Burun yapısı farklı ve büyük ultrason da gördük eşimle aynı anda dedik annen diye :sweat_smile: doğdu şuan 14 günlük kutu gibi ağzı yüzü minnacık çok kibar kaynanam yanından bile geçmemiş :sweat_smile:

2 Beğeni