Merhaba bı kaç gündür çok fazla sulu sarı akıntım var bebeğin suyu ile bı alakası var mı daha 22 haftalık o yüzden çok endişeleniyorum bilen yardımcı olabilir mi
Canım belki enfeksiyon olabilir bir doktora git hem suyuna bakılır hemde tahlil yapılır
Bir hafta önce fitil kullandım yanma ve kaşıntı geçti ama akıntım çok arttı randevum da cuma günü bende tereddütte kaldım
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bence o enfeksiyon kaynaklı bir akıntıdır. Benim doktorum suyun bir anda geleceğini söyledi bana. Bazılarının damla damla geldigi de oluyormuş ama çok nadirmiş genelde bir anda gelir dedi yani. Sen en iyisi yine de bjr doktora görün. Enfeksiyon devam ediyorsa ilaç verir
@Gülistan1 bebeğin suyu olduğunu sanmıyorum endişelenme lütfen. Bakteriyel veya mantar enfeksiyonları, sulu ve sarı renkli akıntıya neden olabiliyor
Teşekkür ederim en ufak birşey de korkuyorum acaba bir sorun mu var diye biraz zorlu bir hamilelik ve ilk olduğu için de pek bir bilgim yok akıntı yanma ve kaşıntı olduğuna krem fitil kullanıyorum doktorumun tavsiyesi ile ama bir hafta bile sürmeden tekrarlıyor çokta dikkat ediyorum ama fayda etmiyor şimdi de akıntım epey artınca korkum da arttı sürekli hastaneye gitmekten artık gidesim de gelmiyor.
İç çamaşırının içerisine bez ütüleyip koy iç çamaşırlarını da ütüler öyle giy bende hamileliğimde enfeksiyon çok çektim en son bu yöntem ile önüne geçtim
Ve o kullandığın fitil belki enfeksiyonu temizlediği içinde artmış olabilir akıntın
Dediğiniz gibi deniyim birde teşekkür ederim bilgi paylaşımı için
Progestan 200 mg fitil mi kullandınız
Protestan kullanıyorum günde 3 defa ama ağızdan alıyorum
Progestan 200 mg ben de kullanıyorum benim de öyle genelde o ilaçtan ötürü öyle geliyo ![]()
Fitil olarak kullanmıyorum ama yine de akıntı ya sebep olur mu
Yan etkileri arasında vajinal akıntı yazıyor. Elbetteki yapabilir ama içiniz rahat etmiyorsa doktora sorabilirsiniz