Merhaba kızlar ilk gebeligim 13+6 haftadayim cinsiyeti henüz söylemedi Dr. Sabaha karşı uyanınca bebek genelde sol köşede sert oluyor bu durumu yaşayan var mı ? Ve cinsiyet ne olur sizce
Merhaba aramıza hoş geldin. Bebeğin anne karnındaki duruş pozisyonu ile ilgili yanlış inanışlar var Bebeğin nerede durduğunu cinsiyeti ile ilgili bir ilgisi yoktur. Bunun yerine ultrason görüntüsü varsa elinizde daha tutarlı tahminde bulunabiliriz.
Hoş buldum teşekkür ederim ya normalde soylenebilirdi cinsiyet devlet hastanesi olduğu için söylemiyorlar simdilik sanırım son USG goruntusunu paylaştım
Merhaba @Meral.13 hoşgeldiniz bence bebiş sol köşede rahat olmayı sevmiş
Doktorların söylediği kadarıyla kız bebekler solda erkek bebeklerde sağda olurmuş bunu bı çok doktor söyler arastrma yaptığınızda da bu çıkar
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bebek pozisyonunun ya da durduğu yerin cinsiyetle alakası yoktur
Benim 26 haftadayum ilk günden beri sağ tarafı. M da belirli bir sertlik var kıpırtı da hep sağdan uktrasinda bazen ters durduğu da oluyir ama nedense hep orda hissediyorum sizde değişiyor mu hissettiği Z yer .erkek bebiş .cinsiyetler ilgisi yok bence ama diyirum hiç degismiyor MH bu bebgi kafası yeri