Bebeğin pozisyonu

35’ten sonra dönen de oldu

Rica ederim canım :two_hearts:

Oy bilmiyorum canım, benim ki için diyorsan. Nasıl istiyorsa öyle yapsın oğluşum​:see_no_evil:

2 Beğeni

Benimkide oglan saglıkla gelsinlerde gerisi önemli degil​:hugs::heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aynen öyle birtanem :heavy_heart_exclamation: sağlıklı olsunlarda en önemlisi o. Normal doğum yapmayız bizde ne yapalım :see_no_evil: önemli olan hem bizim hem onların sağlığı

2 Beğeni

Aynen öyle canım​:innocent::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart:

2 Beğeni

Benimki dönmüş 33 e giricez bugün kontrolde ögrendim :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay süper ya çok sevindim adına. Ben döndü gibi hissetmiyorum hiç, doktorum dönerse hissedersin demişti ama herhalde daha dönmedi benim bıdığım.

Ben de erken gidicem sanırım kontrole , bu aralar kendimi çok iyi hissetmiyorum bakalım dönmüş olucak mı ? İnşallah benim bıdıkta dönmüş olurum.

1 Beğeni

Hayırlısıyla döner arkadaşım daha zaman var :blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canım :pray:t2: nasıl her şey yokunda mı bebiş nasıl?

Çok şükür iyi teyzesii kilosu 1800 müş şuan icin de normal dogum gözüküyor nasipse :heart_eyes:

1 Beğeni

İnşallah canım :pray:t2: en sağlıklı en hayırlı şekilde gelsin kuzularımız. Benimkininde senin haftalarında kilosu o civardaydı :see_no_evil::pleading_face:

Maşallah kuzucuga keşke ayni zamanda ayni yerde dogum yapsak ya :grin::heart:

1 Beğeni

Evet birbirimize çok güzel destek olurduk, hem de bebekler daha doğarken arkadaş olmuş olurlardı. Beraber büyürlerdi. Uygulamanın güzelliğide bu , burada birbirimiz ile tanışmış oluyoruz. :heavy_heart_exclamation::see_no_evil:

1 Beğeni

Evett arkadaşım :smiling_face::heart: