Bebeğin kilosu

arkadaşlar doğuma 10 gün kala bebek 3kilo 500 mesela doğuncada 3 kilo 500 mü çıkıyor? yoksa suyu fln mı oluyor ultrasonda o da mı gözüküyor?

4 Beğeni

@Nergiz13 açıkçası henüz doğumumu gerceklestirmedim ama kardeşimden bildiğim kadariyla söylemek isterim, 3,500 ise doğduktan sonra ödem atma durumu oluyor tabiki yanlış yönlendirmek istemem sizi :innocent: daha iyi bilenlerimiz vardır illaki

4 Beğeni

Günay 3.800’dü 3.310 doğdu. Genelde 400, 500 gram düşük çıkıyor

5 Beğeni

Hayir sadece bebeğin kilosun ölçüyor,bazen yukari aşagi azcik yanilma payi ola biliyor kiloda.Ama benim oğlum icin 38 haftada 3.900 dediler.Öylede doğdu.

4 Beğeni

29 cu haftada kontrolde oldum bebeğin kilosu 1585 gr ±188 gr da yazmışdılar yani 188 gr aşağı yukarı ola bilir diye. Doğduktan sonrada bu ihtimal oluyor yani aşağı yukarı olada bilir,olmayada bilir. Ama bebek doğulduğu zaman şişlikler falan oluyor ya o çekildiği zaman kgsı daha aşağı çıkıyor.

4 Beğeni

Bildiğim kadarıyla bebeğin kendi losu o oluyor ultrasonda bebeğe ait olan kilo ama bazen yanıltabilior meseka arkadaşa 4 kg demişler 2800 gr olmuş

3 Beğeni

Evet öyle bebeğim 3.900 doğmusdu ama,doğdukdan 2-3 gun sonra 200 gram gitmisdi,şişlikler çekilmisdi

2 Beğeni

Yok artık bu derecede yanlış soyleyemezler yaa,1kg yanlış nasil soylerler,max 500 gram olsun 1 kq+ ne​:face_with_spiral_eyes:

2 Beğeni

Bende dıyduğumda aynı tepkiyi vermiçtim @baby_ugur ama kadın ısrarla yok gerçekten öyle dedi bende şok olmuştum.

3 Beğeni

Eylül son ultrasonda 3600 dü. 3 buçuk kiloya yakın doğdu

3 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet:

1 Beğeni

maşaAllah Eylüle​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni