Bebeğin kesede görülmemesi normal mi

Arkadaşlar merhaba bugün sabah gelen kanla korkup hastaneye gitmiştim. Muayene sonucunda boş gebelik deyip hapla düşürüp sonra kürtaj yapacaklarını söylemişlerdi hastaneye yatış işlemim yapılmıstu. Sonra ne hikmetse tekrar muayene ettiler. Henüz küçük olduğu için bir iki hafta sonra tekrar gel deyip beni taburcu ettiler. En son adet tarihim 8 Aralık. 21 ocak’ta muayene olmuştum ve kese görünmüştü. Şimdi böyle durumda benim bebek ne kadarlık. Bebeğin kesede görülmemesi normal mi… Ve neden doktorlar bir açıklama yapmaz önce yok deyip sonra neden var olabilir düşüncesine varıyorlar. Kafamda Deli sorularla kaldım şu anda herhangi bir kanamam yok. Ama korkmuyor da değilim belim de çok ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı ve nasıl tedavi gördünüz boş keselik durumda ve normal devam eden bir gebelikte benim de fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim Allah hepinizden razı olsun

MerhabaLar , benim ilk gebeliğim boştu yani kimyasal gebelik diyorlar kese görünüyor ama içinde bebek oluşmuyor kendi kendine regl görüyor gibi düştü. :frowning: 3. Gebeliğimdeyim şu ann öğrenir öğrenmez gittim korktum yine aynı şey olursa diye ama ultrasonda kese de bebekte görünmez dedi daha çok çok küçük dedi görünecek hale gelene kadar kan tahliliyle bakalım dedi. Şimdi çok şükür göründü kalbini de duydum . Allah korktugunuza ugratmasın iki hafta sonra yeniden gidin kanama yerleşme kanamasıda olabilir azsa tabii .

2 Beğeni

Evet az peçete silinecek kadardı. Kahverengi koyu renk geliyor arada. Benimkinde de görünmedi ben de korktum. Geç döllenme de olmuş olsa 21 Ocak bugün 9 Şubat Bu aralıktaki bir bebekten bahsediyorum. İnşallah yaşıyordur ve kalbi atar sağlıklıdır kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin tüm cümle annelerin

Amin inşallah :pray: 19 günlük oluyor daha erken bence görünmek için yinede bekleyin derim bool boool dua edin :palms_up_together:t3:

Alttan muayene ettiler mi. Bana da kesenin içinde emriyonun olmadığını soylemisti karindan bakinca sonra baska doktora gittim alttan muayene etti kalp seslerini duydum alttan bakalim garanti olsun demisti ikinci doktorum

Alttan baktıklarında önce birşey gördüler. Sonra yine uzman Dr baktı o da taburcu etti ama bana var yok birşey demediler bekleyecegiz dediler.

Allah razı olsun evet dua ediyorum lakin kanamam oluyor. Her lavoba cikisimda kan geliyor kahverengi ve kırmızı sanırım düşük yapıyorum.

Cok tsk ederim. Öyle yapacağız ama kanamam da oluyir. Ondan korkuyorum

Merhaba ben en son 6 aralik adet oldum sonra olmadim 10 ocakda hastaneye gittim ultrason da gebelik gorunmedi kanda cikti…kesem gorunmedi 10 gun sonra gorundu yani olabiliyor benimde basima geldi

Merhaba ilk gebelik düşmüş dediniz ya kaçıncı haftada kendi kendine düştü benim 8 haftalık doktor boş dedi kürtaj olman gerekiyor falan bende başka doktora gittim bebek çok küçük dedi sizce beklemeli miyim birde bakar mısınız arkadaşlar bu kesede Bebek var mı

6 haftalıktı sanırımm ama kasık ağrım falan vardı regl olacak gibi , kese boş dedikten snra regl oldum bir gün sonra öyle kürtaja falan grrek kalmadı bi süre daha bekleyin bakalım . Ultrasondan pek bşi anLamam açıkçası

Yolk kesesi sende var bu iyiye işaret demek diye biliyorum crl yi kaç olcmus orda bir ölçüm yapmış

Bilmiyorum ya kafam karıştı iyice crl 0.25 cm

Eğer sağlıksızsa bende öyle istiyorum kürtaj olmak istemiyorum

Olctugu şey yolk kesesi mi acaba ama yolk sac olunca boş gebelik olmaz diye biliyorum başka bir doktora daha mı gitsen acaba

Canim 10 ay önce hamile kaldım sonra kanamam oldu hastaneye gittim boş gebeluk alscagiz dediler 6 haftalık bile değildi bir bisluguma geldi yattım kürtaj oldum benle orda başka biseyden yatan kadınla sohbet ederken kadın banada öyle dediler kürtaj olmadım doktor yine geleceksin gitme diye arkamdan bağırdı ben yine de gittim 2 hafta sonra tekrar geldim ki bebeği gördüler şu anda 3 yaşında kızım dedi bende çok pişman olmuştum şimdiki aklım olsa asla olmazdım bak benim arkadaşım 8 haftalıkken keseyi yeni girduler daha bebek görmedi Ler bekliyorlar geç dollenme

Benm doktorum böyle durumlarda düşmesi en iiyisi çünkü tutunamayan bebekler ilerde engelli olma sorunu yaşayabilir dedi ayrıca yerini hazırlar dedi düşük yaptım aralıkta şubatta hamile olduğumu öğrendım hemen tekrar hamile kaldım yani . Allah hayır mübarek günde hakkında hayırlısını versin canım . Olması gerekiyorsa olsun yoksa da Yeni bir cana yer hazırlasın . Üzülmeyin diyemem bende çok üzülmüştüm ama Allah her zmaan bi yerden umut veriyor canım :hugs: banada haber ver merak ederim

Haa ayrıca daha gerçekten çok küçük ikinciye hamileyim ilk gittiğimde ultrasondan bakmadı mesela daha çok küçüktür en az 2 aylık olması lazım demişti güzelce görebilmek için . İnşallah öyledir inşallah miniciktir küçük melek o yüzden görünmüyordur