Bebeğin kalp atışlarıni duymak

Arkadaşlar bebeklerin kalp atışlarını 6 haftada 7 haftada duyanlar özeldemi duydunuz devlet hastanesindemi.Benim 10 haftalık ben hala duyamadım.Gecen gittiğimde sordum devlet hastanelerinde 3 aydan önce dışarıya verdirmek bebek için sakıncalı olabileceği için dinletmiyorlarmiş.Biraz garip geldi.Bende dedim artık yeterki sağlıklı olsunlar da ben duymayim ama duymak ta çok istiyorum.

3 Beğeni

Yo ben ilk Beylikdüzü devlet hastanesine gittim ilk orda duydum kısa dinletti ama duydum sonra Avcılar Murat Kölük devlet hastanesine gittim cihaz sorunlu kalp atışını görebilirsiniz ama dışarı çıkmıyor ses dedi sonra da eşim ile özele geçtim orda devam ediyorum

3 Beğeni

Öyle bir şey yok canım. İki gebeliğimde de ilk kalp atışlarını devlete duydum ve 6. haftada duydum. Bence başka bir hastaneye ya da doktora git. 3 ay bebeğin kalp atışını duyurmamak da ne saçma :roll_eyes:

1 Beğeni

Ben Ankara’da etlik şehir hastanesine gidiyorum.Her seferinde farklı doktor oluyor zaten.Anlamadim gitti.İkiz olduğu icinmi böyle dediler bilmiyorum.He bide doktor diyorki istersen özele gidip bebeklerin kalp atışlarını duyabilirsin.

2 Beğeni

Bu yeni başladı bizim dönemimizde yoktu meğer dogrusu size yapılanmış

2 Beğeni

Anladım canım.Ozaman 12. Haftada ikili test için gittiğimde duyarım inşallah.

1 Beğeni

Etlik de hangi bölüm perinatolojimi

1 Beğeni

Evet canım perinatoloji

Bana da istemedim dinletmediler ama en son gittiğim doktor çok tatlıydı istersen dinleyebilirim dedi dinledik

1 Beğeni

Sende etlik şehir hastanesine mi gidiyorsun.Gidiyorsan eğer hangi doktor.