Merhaba anneler bebeğinizin ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ve neler hissettiniz? Ben 7+1 de duydum. Bir sürü at koşuyormuş gibi duyarım sanmıştım. Kaybetmekten korktuğum için Sadece sağlıklı olduğu için mutlu olmuştum.
Ben de 7+1 de duymuştum. İnanılmaz bir duyguydu. Sırtımdan koca bir yükü indirdim sanki o an. O zamana kadar iki canlı olduğumu hiç idrak edememiştim. O an bedenimde artık 1 değil 2 kalp taşıdığımı idrak ettim. Harikaydı. Videosunu çektim. Durup durup açıp dinliyorum
Ben 4 buçuk haftalıkken duydum o kadar heyecanlıydım ki ne yapacağımı şaşırmıştım allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
Benim su an 9.haftaya girdik ama doktorum 3 aylıkken dinletiyorum dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım
İlk defa duydum. Çok şaşırdım. Doktorunuzun adı nedir?
Bu nasil bur doktormuş bence doktorunu değiştir canim bir anne illaki bebeğinin kalbinin sesini duymak ister ya
Öyle demeyin Özlem Hanım. doktoruna güven duygusu tamsa bizi ilgilendirmez. Elif Hanımı streslendirmeye hakkımız yok.
Bana mesela bebeğiniz sağlı denilsin yeter. Ben kalp atışını duymasam da olur.
İzmir’de ikamet ediyorum. Doktorum Uzm.Dr. Didem Çırak. Çok ilgili ve tatlı bir doktor. Bu ikinci gittigim doktor. Önceki kalp atışını dinleriz demisti ama cok soguk ve ilgisiz bir doktordu o yüzden ikinci randevumda Didem Hanimi tercih ettim. Kalp atışını dinletmedi ama cok ilgili olduğu icin sorun etmedim. Biraz ben de sabırlı olmaya çalışıyorum bu süreçte daha heyecanliyim haliyle
Selam kızlar bebeğinizin ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
- Haftada duymuştum ben
son adetinize göre mi 7. Haftada
Evet. Sizin şu an kaç haftalık. Bazen geç döllenme olabiliyor
Son adetime göre 5+6 12 Haziran’da randevum var da çok merak ediyorum duyabilcek miyim acaba
Ben duyacağınızı düşünüyorum neredeyse 8 haftalık oluyor. Devlet hastanesi ultrason aletleri biraz eski duymasaniz bile atışı görebilirsiniz. Ben ilk atışı görmüştüm sesi duyamadım. Böyle pıt pıt minik minik atıyor görüyorsunuz zaten . Bir kaç gün sonra sanırım sesi duyduk inşallah siz de bu güzel duyguyu bir an önce tadarsınız
İNŞALLAH ya
7 haftada duymuştum banada boş gebelik vs diye çok korkuyorlardı ne kese vardı ne bebek 7. Haftada gittiğimde keseyide bebegide gördük ve kalp atışını dinledik çok mutlu olmustum
Yaa MAŞALLAH umudumuzu kaybetmemek lazım demekki
10 haftamda duymuştuk
@Gaye merhaba bebeğnizin kalp atışlarını duyarsanız bizimle de paylaşmak ister misiniz