Bebeğin kalp atışını ne zaman duydunuz neler hissettiniz

Merhaba anneler bebeğinizin ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ve neler hissettiniz? Ben 7+1 de duydum. Bir sürü at koşuyormuş gibi duyarım sanmıştım. Kaybetmekten korktuğum için Sadece sağlıklı olduğu için mutlu olmuştum.

7 Beğeni

Ben de 7+1 de duymuştum. İnanılmaz bir duyguydu. Sırtımdan koca bir yükü indirdim sanki o an. O zamana kadar iki canlı olduğumu hiç idrak edememiştim. O an bedenimde artık 1 değil 2 kalp taşıdığımı idrak ettim. Harikaydı. Videosunu çektim. Durup durup açıp dinliyorum :pleading_face::heart::heart::heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ben 4 buçuk haftalıkken duydum o kadar heyecanlıydım ki ne yapacağımı şaşırmıştım allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar :blush::blush:

2 Beğeni

Benim su an 9.haftaya girdik ama doktorum 3 aylıkken dinletiyorum dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım :woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

İlk defa duydum. Çok şaşırdım. Doktorunuzun adı nedir?

Bu nasil bur doktormuş bence doktorunu değiştir canim bir anne illaki bebeğinin kalbinin sesini duymak ister ya

3 Beğeni

Öyle demeyin Özlem Hanım. doktoruna güven duygusu tamsa bizi ilgilendirmez. Elif Hanımı streslendirmeye hakkımız yok.
Bana mesela bebeğiniz sağlı denilsin yeter. Ben kalp atışını duymasam da olur.

1 Beğeni

İzmir’de ikamet ediyorum. Doktorum Uzm.Dr. Didem Çırak. Çok ilgili ve tatlı bir doktor. Bu ikinci gittigim doktor. Önceki kalp atışını dinleriz demisti ama cok soguk ve ilgisiz bir doktordu o yüzden ikinci randevumda Didem Hanimi tercih ettim. Kalp atışını dinletmedi ama cok ilgili olduğu icin sorun etmedim. Biraz ben de sabırlı olmaya çalışıyorum bu süreçte daha heyecanliyim haliyle :relaxed:

Selam kızlar bebeğinizin ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz :innocent::white_heart:

2 Beğeni
  1. Haftada duymuştum ben :smiling_face:
2 Beğeni

son adetinize göre mi 7. Haftada

1 Beğeni

Evet. Sizin şu an kaç haftalık. Bazen geç döllenme olabiliyor

2 Beğeni

Son adetime göre 5+6 12 Haziran’da randevum var da çok merak ediyorum duyabilcek miyim acaba :see_no_evil::cherry_blossom:

2 Beğeni

Ben duyacağınızı düşünüyorum neredeyse 8 haftalık oluyor. Devlet hastanesi ultrason aletleri biraz eski duymasaniz bile atışı görebilirsiniz. Ben ilk atışı görmüştüm sesi duyamadım. Böyle pıt pıt minik minik atıyor görüyorsunuz zaten . Bir kaç gün sonra sanırım sesi duyduk :smiling_face_with_three_hearts: inşallah siz de bu güzel duyguyu bir an önce tadarsınız :pray:t2:

2 Beğeni

İNŞALLAH ya :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/bebegin-ilk-kalp-atisi-ne-zaman-duyulur/100?u=cansu

1 Beğeni

7 haftada duymuştum banada boş gebelik vs diye çok korkuyorlardı ne kese vardı ne bebek 7. Haftada gittiğimde keseyide bebegide gördük ve kalp atışını dinledik çok mutlu olmustum

4 Beğeni

Yaa MAŞALLAH umudumuzu kaybetmemek lazım demekki :innocent::white_heart:

2 Beğeni

10 haftamda duymuştuk :pray::rose:

1 Beğeni

@Gaye merhaba bebeğnizin kalp atışlarını duyarsanız bizimle de paylaşmak ister misiniz :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse:

2 Beğeni