Kızlar öncellikle ii geceler, bugun rutin kontrol için doktora gittik , doktor bebegin kafasında kis oldugunu soyledi, daha önce basına boyle birsey gelen var mı 17 haftalık hamileyim bu arada, ikili test normal çıktı, üçlü testi bu hafta yaptırcaz, iki. Secenegi varmıs biri anne karnından sıvı alıp bakılcak digeri de kan verilerek, özel kan almayı 12 bin dedi, kafamız cok karıstı mevzu para degil, ikli teste cıkmayan sey, nasıl rutin kontorlde cıkıo, down sendrromlı olma sansı var dedi doktor eger gecmezse, geceblir dr gecmeyeblir de dedi
Merhaba, hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Genelde anne karnında bebekte oluşan bu kist durumları doğumdan önce kayboluyor. Bence bir doktora daha gidin. Çevremde bu sorunu yaşayan kişilerde bebek doğmadan kist kaybolmuştu
Hosbulduk canım, evet sordum çevreme bi. Doktor’la kalma dediler, geçici birsey dediler ama insanın aklında süphe kalıo, yarın baska bi doktora daha gidcem bakalım insallah birseyi yoktur bebşin
1 Beğeni
Çok haklısınız, umarım güzel haberler alırsınız
Merakla bekliyorum haberinizi
İnsallah canım
1 Beğeni
Bugun baska bi doktora gözüktüm, bebegin kafasında sıvı oldugunu korkulcak birsey olmadığını soyledi doktır, 1 aya kalmaz gecer dedi, her doktorun soyledigine inanmayın kızlar, bi. Korku atlattık cok sükür
1 Beğeni