Bebeğin kafası kanala girmiş

Kızlar merhaba, bugün doktor kafası kanala yerleşmiş dedi aşağıda baya bebek, suda pazar günü doğuma kadar iyi dedi azalsada. Sizce kanaldaysa kafası suni sancı da verecekler doğum çabuk olur mu normal doğum beni korkutuyor öyle diyince çabuk atlatirim gibi geldi sizede sorayım @tecrübeli-anneler

Kanala girdiyse çok güzel. İnşallah açılmanız olur tek avazda doğurursunuz

Kaç haftalık benim 40 oldu aynı şeyleri söyledi dün. Cumaya kadar gelmezse suni sancı ile başlarız açılma olmazsa sezeryan dedi. Normal olsun diye çok istiyorum bende

33+2 canım benim pazar 34 doğum planlanıyor

Ya teşekkür ederim inşallah :heartbeat:

Açılma 2 cm benim normal olacak suni sancı verirler bana da

İnşaAllah sağlıkla gelirler canım ben cuma başlıcam herşeye bakalım nasıl olacak :grimacing:

Ay NeguZel benimki iki hafta önce baş aşağı pozisyonda idi bu hafta gittim geri dönmüş yukarıya insllah geri döner ya ben çok istiyorum normal doğurmak​:pray:

İnşaAllah döner bol bol konuşun bebişle 🫶🏻:heart_eyes::hatching_chick:

İnşallah döner gönlünce olur doğumun :heartbeat:

Benimde belden sancı girdi yarım saattir ara ara ama nstde yok bişey doktor gelip bakacak

Amin inşallah çok teşekkürler​:pray:

Amin inşallah çok teşekkürler​:pray:bazen biz ne istersek isteyelim doğumu bebislerimiz belirliyor son ana kadar belli olmuyor sağlıklı olsunlarda nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelsinler

:palms_up_together:t2: ayyy hadi ağrısız sızısız atlat bebişi al kollarına 🫶🏻🫶🏻:heart_eyes:

Kızlar sancı baslamasi icin maydonoz suyu için hurma yiyin her gun ve ayıptır söylemesi korunmadan iliskiye girin ve göğüs uclarinizi uyarin gebe egitiminde öğrendik bunlari başlayabiliyor

Maydanoz suyunu deneyim bide son çare :grimacing::joy:

Neden erken doğum istediler sudan dolayı mı

Evet suyum akıyor az az açılma da var