Bebeğin İlk hareketleri👶🏻

Merhabalar 18+6 dayım. Sizler bebeğinizin ilk hareketini hangi haftada ve nasıl bir hissettiniz hareket neye benziyordu karnınızın neresinde hissettiniz

18 haftalıkken ama 24 haftaliga kadar da yolu var

1 Beğeni

Ben de ufak ufak böyle balık gibi hareketler hissettiğim öyle sabah akşam öyle sık değil

Ben 15 haftadan beri senin dediğin gibi hissediyorum şimdide 17+4 olduk :blush:

1 Beğeni

E o zamanlar öyle oluyor 24 haftaligim disardan belli oluyor

İlk zamanlar seyrek mi oluyordu sizin de

Uyuyorlar ondan kasları daha harektli degil

Azıcık da olsa onu hissetmek çok iyi geliyor ilk zamanlar bağırsak hareketleriyle karıştırıyorum diye korkuyordum :joy::joy:

Ama soylim de bı gün oluyordu iki gün olmuyordu öyle olursa korkma daha yeni

1 Beğeni

Evet dün pek hissedememiştim zaten şimdi böyle bir şey kalkıyor ve iniyor gibi hissettim bu akşam bir 4 5 kere alt karnımda

19.haftada tekmelerini hissetmeye başladım ilk gebeliğim hatta hiç ihtimal vermiyordum ultrosonda canlı canlı gömdüm tekme attığını :blush:

1 Beğeni

Ben de öyleyim gerçekten bağırsak hareketiyle mi karıştırıyorum diye çok düşündüm ben de neyse ki anlık ve alt karında ufak hareketleri hissedince dedim bu bebeğim​:heart: ama anne karnındayken bile annelik böyle zor ben hala öyle tedirgin yaşıyorum ki

2 Beğeni

İlk gebelikte ayırt etmek çok zor oluyor gerçekten bağırsak hareketi mi o mu diye ister istemez tedirgin oluyoruz inanamıyorsun

1. Hamileligim ve kilolu olarak hamiel kaldım 25 hafta net şekilde hissettim 24te hafif hissediyodm ama 25te net hissetmeye başladım şuan 26 haftaligim

Evet oyuzden pek inanmamıştım ultrosonda gorunce tekmeledigini cok duygulanmıştım :smiling_face_with_tear:

İlk hareketinde çok su içersin karnın bazen çalkalanır Luk Luk diye öyle hissetmiştim 20. Haftada başladı sonra ki haftalarda dahada güçleniyor şuan 28. Haftamdayim uyutmuyor tekmeleriyle dışardan net goruyorum

Arkadaşlar ben 12. Haftadayım daha kontrolüme de 2 hafta var ben hiç hareketini hissetmiyorum siz ilk kaçıncı haftada hissettiniz ?:smiling_face_with_tear:

Daha cok erken hissetmen icin ilk gebelikse 23 haftaya kadar hissetmemen normal canim

Bana sürekli hissediyor musun diye soruyorlar ben de hayır deyince içime kötü hisler geliyor.Evet ilk hamileliğim.

Hissetmen imkansiz hisseder gibi olsan bile o gaz sancisidir çünkü asiri küçükler hissettirecek güçleri ve boyutlari da yok. Ben ilk 16-17. Haftalarda hissettim o da cok minnak bir hissetmeydi