Bebeğin ilk banyosu deneyimleri

Yaaa, ilk yıkama deneyiminiz nasıldı peki ? :heart_eyes:

Bebek suya tepki verdi mi ?

Tedirgin oldunuz mu yıkarken ? :star_struck:

Hep babasıyla beraber yıkayalım istiyordum.
11 günlükken eşimle beraber yıkadik
Eşim sabunladı ben duruladım.
Günay suya tepki vermedi hiç ağlamadı bile
Ben tedirgin olmadım. Babası tedirginliğini belli etmemek için çabaladı :smile:
İlk yıkama çok toyluğumuza geldi.
Siradaki yıkamada daha iyi olucaz :innocent:

Sizin Balım’da nasıl geçmişti hatırlıyor musun?

1 Beğeni

Sizdekinin aynısını yaşamıştık biz de Balım’da :blush: Ben çok rahattım ama eşim suyu bile damla damla dökecekti nerdeyse :joy: @Cansu

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Sezaryen yarası

:smiling_face_with_three_hearts::rofl: çok masumlar bebek bakarken çok tatlı oluyorlar

1 Beğeni

Evet yaa @Cansu :grin:

Ilk once kenarda hydrofil lifle temizlersen minderin
Ustunde daha kolay olur heycan yapmazsin.
Sonra suya sokabilirsin poposunu alta dayandir
Ve ayaklari kenara dayali kenara ama yinede
Dikkat kendini attiriveriyo kurbaga gibi.

1 Beğeni

İlk banyosunu eşimle yaptırmak isterdim ama kaynana sorunsalı ile karşılaştım ve onunla yıkamak zorunda kaldım :roll_eyes: Bu konuda içim buruk :pensive:

3 Beğeni

Kim olsa içi buruk kalır bu eşler hep mi böyle olurlar. Ben de eşimle yıkamak için inat ettim bekle bekle bebek 13 günlükken yıkandı. Anneler her şeye aynı anda zaman ayırırke babaların zaman bulamması çok sinirime dokunuyor

3 Beğeni

Eşime dedim beraber yıkamak istiyorum, ilk banyosu sonuçta dedim. ‘Annem heveslendi şimdi, hevesi kırılmasın, daha çok yıkarız biz’ diyip kestirip attı. Hiç istediğim gibi yıkayamadım o yüzden. Annelerini düşündükleri kadar kendilerine mis gibi çocuk veren ‘anne’ yi düşünmüyorlar

4 Beğeni

İlk seninle yıkayalım daha anan burda o gidesiye kadar da hep onunla yıkarız. Bana bak herif beni kızdırma benim daha mezarım açık ben lohusayım deseydin. Bu erkeklerin beynini açıp bi tükürmek lazım @NURAN

3 Beğeni

@NURAN ben cocugumun ilk banyosunda bana yikattirmadi bile kaynana terörü tuzlama adi altinda bulamaça bastilar çocuğumu o kadsr bagirdi agladii bebek resmen travma olustu ben de tabi ben de o surecte kavga ettim ama takan kim anneyi :pleading_face::face_with_raised_eyebrow::sweat:

2 Beğeni

@Cansu İçimden neler saydım bir bilsen. Dışımdan saysaydım bir katliam daha çıkardı. Boşver, ömür boyu başına kalkacağım bir konu daha çıktı bana :joy::rofl:

2 Beğeni

@Giz9435 Senin yaşadıkların beni çok etkiliyor ve her gün de aklıma geliyorsun desem inanır mısın arkadaşım ? :pensive: Tuza basmak mı ? Yavrum yaa, nasıl acımıştır minicik teni o tuzun yakmasıyla :tired_face::tired_face::tired_face: Kaynanana söyleyecek o kadar çok lafım var ki, buraya yazmam etik olmaz şimdi. Allah seni kurtarmış birtanem, bebeğin de sen de şimdi daha huzurlusundur. Her şerde bir hayır vardır, unutma :kissing_heart:

2 Beğeni

Senin kaynanayı yolda görsem boğazını sıkacam. Memenetsiz karı. Senin ahını aldı ya onun hiç bir işi ras gitmez. Etme bulma dünyası. Döner dolaşır yaptıkları karşısına çıkar. Nerde ne hata yaptım der de bulamaz

3 Beğeni

İçime su serptin kız :pray: Amiiiinn @Cansu

1 Beğeni

@NURAN yaaa canım nurancim sen de lohusasın bir de benim derdimi kendine dert edinme lütfenn :sweat::heart_eyes: ahh keske tuz olsa sadece dicem bal şerbet karanfil tozu macun yapip her tarafına sürdüler agiz icine gozune dahil bebegimi almaya calistikca beni ittiler…

Kesinlille cok şükür kurtulduk oglumla simdi cok cok.iyiyiz gün geçtikçe guzelce büyüyoruz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::grinning::heart:

3 Beğeni

@Cansu Amin canim ben de oyle düşünüyorum, bana ettikleri yanlarina kalmasın ki kalmicakta Allahin adaletinden o kadsr eminim çünkü :blush::blush::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@Giz9435 Kuzum diyecek şey çok da Allah’a havale ediyorum senin yerine de. Rabb’im ıslah etsin onları, o çocuğa çektirdiklerini onlar da çeker emin ol. Allah korumuş senle bebeğini :pray::cherry_blossom:

2 Beğeni

Ah yaa kurban olurum :pensive: hadi cahil cahil işler yapmak istiyorlar da babalar niye engel olmuyor bu saçma durumlara, çıldırıyorum ya. Canım benim​:pensive: Kızlara katılıyorum allah kurtardı ikinizi de​:pensive::pray:t4:

2 Beğeni