İki gündür karnımda ritmik şekilde tık tık bir şeyler atıyor ilk hissettiğimde gün içinde 3 defa yaşadım az önce yine aynı şey oldu tekme gibi değil bebek hareketi değil sadece ritmik bi atış hisseden yaşayan var mı ben oğlum hıçkırıyor mu acaba diye yorumladım
Evet canım bebiş hıçkırıyordur aynı şeyi bende yaşıyorum bir başlıyor 5 6 defa arka arkaya geliyor ben başlarda bunları hareket sanıyordum ama doktorum anlatti tekmeyi ve hickirigi ayırt etmemi .
Bugün biraz tedirgin etti aslında sürekli hıçkırır mı gün içinde sürekli olur mu bu durum diye korkuttu biraz uyansın hareket etsin diye müzik açıp karnımla oynarken hop hıçkırma hareketi başladı nasıl hıçkırık tutuyor böyle açım birşey yemedim çok garip bide biraz ağrım vardı o yüzden tedirgin oldum umarım hıçkırıktır doktora gidicem zaten babada anlatır artık detaylıca
Yok canım korkutma kendine bizim aabah akşam oluyor aç tok fark etmiyor zaten doktorunla görünce o da anlatır durumu
29+3 benimde cok oluyor kalp atışı gibi bende hickiriyor diye düşünüyorum
Yaşadığım her yeni şey çok garip güzel duygular yaşatıyor bana daha karnımın içindeyken beni böyle mutlu edip güldürmesi korkutması annelik bu galiba kızlar duygulandım ultrasonda görmek isterdim hıçkırmasını kesin çok tatlılardır
Evet bende sızın yaşadığınız aynı durmu yaşıyorum özelikle sabahları tekme atıyor diye düşünmüştüm ama öyle değil mıs çok güzel bir duygu kaçıncı hafta sızın
Bugün tam 29.haftamıza girdik aslında 30 olacak ama bir hafta geriden geliyoruz o yüzden 29 galiba en güzel ay bu ah olsa gerek hareketler daha belirgin içerde hareket ederken sadece hissetmek değil karnımda şekilleniyor ve yeni güncellemeler geliyor hıçkırması gibi
Evet Bn 31+0dan sonra çok aşırı his etmeye başladım çok güzel duygu
Şuan ne kadar oldunuz ay zaman azaldıkça heyecan basıyo nasıl olacak doğum falan diye
31+4olcak oğluşum siz evet çok güzel bir duyu dikat edin son 60 gün az kaldı
Ben hala isim konusunda kararsızım sizinde oğlunuz olacakmış adı ne olacak karar verdiniz mi
Evet ogluşumun ismi ayaz olcak ogrendımız günden beri karar verdik
Ne güzel sağlıkla alın kucağınıza inşallah bizde şuan Metehan diyoruz ama ben çok emin değilim hala isim düşünüyorum eşim Metehan diye seviyor
sağlıkla gelsin bol muz ve meyve yiyin gelişim için çok iyi kefir özelikle
Meyvesiz gün geçiremiyorum sulu sulu sürekli canım istiyor ama kefiri pek içemedim tekrar denerim içmeyi
Bebeğin hıçkırması aslında iyi ciğerleri gelişiyor hıçkırdıkça bildiğim kadarıyla