Bebeğin hareketlerini hissetmedim

Kizlar 15+3hamileyim bugün bebeymin haraketlerini his etmedim Ne yapmalıyım tansiyonum 90 50

Kizlar nerdediniz

kuzum daha yeni hamilesin bu haftalarda hissetmemenn normal telas yapma

tansiyon benim hep o sekilde tansiyonunu duzelticek seyler ye ic

Canım bu benim 3hamileliyim yaklaşık 1 haftadır his ediyorum bugün his etmedim ne yapmalıyım bilmiyorum ne yemeliyim sence

Çikolata ye çikolatalı süt iç tatlı şeker gibi şeyler ye türk kahvesi iç sol tarafına yat genelde bunlar iyi hareketlendiriyor

Yedim ama bir fark yok gibi

Bende de aynı 18 deyiz. Geçen bi olaydan dolayı hareketleri tamamen durdu. Ertesi gün ebeye gittim hareket var kalbi atıyo dedi. Ama kadın demek istediğimi anlamadı. 1 haftadır çok sık ve dışarıdan belli olacak şekilde hissediyordum şimdi çok yavaşladı. Bilmiyorum inşallah bi sıkıntı yoktur.

İnşallah sağlıklı bir sekilide kucagniza alırız bebislermizi

1 Beğeni

9/5 aşırı derecede düşük bi tansiyon hastaneye gitsen yatış verirler sen hiç yemek yemiyor musun şaka gibi. Tuzlu ayran iç, yarım saat sonra pekmezli su iç. 2 saat bekle yine Tuzlu ayran iç, sonra yine pekmezli su iç. Hiç şakaya gelmez tansiyon haberin olsun

Benim tansiyonum çoğunlukla 9/5 10/5 10/6 11/7 gibi doktor senin sabit düzeyin bu olmalı bazı insalar yapısal olarak böyle olabiliyor demişti ama tabiki tansiyon çok dikkat isteyen bir durum ben riskli gebelikten dolayı sürekli tansiyon takibi bebek hareket takibi ilaç takibi vs yapiyorum Allah yardımcımız olsun

Bazen duygusal durumlar da etki edebiliyor veyahut aktif bir gün geçirdin isen hareket halinde iken pek hissedemiyorsun veyahut canın çok sıkkınsa üzgünsen çok hissedemiyorsun

benim de hep oyle doktora gittim gebelikte cogu zaman tansiyon dusuklugu oluyo dedi gerci bekarkende hep dusuktu vucud dusuk tansiyona alisiyo zamanla benim gibi

Benim diger hamileliklerimde 90.50 olduğu zamanlar olmuştur ama döktür iyi diye soylemisdi korkulu birşey olsa zaten doktor soylerdi

aynen oyle hamilelikte cok normal kan degerlerin dusmedigi surece bi sorun olmuyor halsizlik yapabiliyor sadece