Bebeğin hareketleri zayıf olması

Merhaba kızlar, bebeğin hareketlerinin zayıf olması sorun oluyor mu? Hareket ediyor ama eskisine göre çok dahaa zayıf 34+5 haftada

2 Beğeni

Zerrin senin durumun farklı o yüzden istersen bir doktorunla iletişime geç olur mu

2 Beğeni

Biraz takip ediyorum şu an canım işin aksi gibi doktorumun tek izinli olduğu günde bugün. dün geceden beri daha zayıf hareketleri sayıyorum falan 10 u geçiyor ama

1 Beğeni

Yeri daraldığı için son haftalarda yavaş hareket ediyorlar canım

3 Beğeni

Önemli olan hareket sayısı dimi canım

2 Beğeni

Evet canım

2 Beğeni

Saat başı hareketleri 10’u geçiyorsa endişe etme ama senin durumun farkli inşallah güzel haberler alırsınız

2 Beğeni

Gittim canım dün daha doğrusu doktoruma sorduğumda hemen gel dedi nst çekildi. İyi dedi takip etmeye devam et dedi

1 Beğeni

Benim de bazen yavaş hareket ediyor gece yarisi uyurken hqrekleniyor hareketlenmiyor sandığım gün hafta ilerledikce yerleri kalmiyor gibi birgün sakin oluyor bir gün hareketli

1 Beğeni

Ohh çok şükür iyi olsun minik , iyi yapmışsınız doktora gitmekle​:pray:t4:

1 Beğeni

Benim sanırım kız arkalara gidiyor karnım küçüldü gelmişti bana sonra gece baktım karnım yine şişti ve hareketlerini daha kuvvetli hissetmeye başladım rahatladım

2 Beğeni

Bende hep şeklini takip ediyorum bazen değişiyor gece daha büyük oluyor karın hareket etmiyor gibi geldiginde ufacik ufacik ritmik hareket yapio ona da özellikle bakmayinca anlaşılmıyor hissedilmiyor

1 Beğeni