Merhaba kızlar, bebeğin hareketlerinin zayıf olması sorun oluyor mu? Hareket ediyor ama eskisine göre çok dahaa zayıf 34+5 haftada
Zerrin senin durumun farklı o yüzden istersen bir doktorunla iletişime geç olur mu
Biraz takip ediyorum şu an canım işin aksi gibi doktorumun tek izinli olduğu günde bugün. dün geceden beri daha zayıf hareketleri sayıyorum falan 10 u geçiyor ama
Yeri daraldığı için son haftalarda yavaş hareket ediyorlar canım
Önemli olan hareket sayısı dimi canım
Evet canım
Saat başı hareketleri 10’u geçiyorsa endişe etme ama senin durumun farkli inşallah güzel haberler alırsınız
Gittim canım dün daha doğrusu doktoruma sorduğumda hemen gel dedi nst çekildi. İyi dedi takip etmeye devam et dedi
Benim de bazen yavaş hareket ediyor gece yarisi uyurken hqrekleniyor hareketlenmiyor sandığım gün hafta ilerledikce yerleri kalmiyor gibi birgün sakin oluyor bir gün hareketli
Ohh çok şükür iyi olsun minik , iyi yapmışsınız doktora gitmekle
Benim sanırım kız arkalara gidiyor karnım küçüldü gelmişti bana sonra gece baktım karnım yine şişti ve hareketlerini daha kuvvetli hissetmeye başladım rahatladım
Bende hep şeklini takip ediyorum bazen değişiyor gece daha büyük oluyor karın hareket etmiyor gibi geldiginde ufacik ufacik ritmik hareket yapio ona da özellikle bakmayinca anlaşılmıyor hissedilmiyor