Bebeğin Hareket Azlığı

Ayni durumu yaşayan var mi bugün hareketleri çok azdi insan ister istemez tedirgin oluyor hergun ayni olmayabiliyor mu bazen cok veya az olması neyden kaynaklanıyor sizce

1 Beğeni

Kac haftalıksınız uzanıp dinlendiniz mi? Tatlı bi şeyler yediniz mi

Evet 3 4 saat uzandim tatli biseyler yedim 2 etipuf yedim meyve yedim dün gece cok hareketliydi ama bugün çok az hareket etti siz bu durumu hiç yaşadınız mi daha şimdi hareketlerini biraz net hissettim gündüz baya durgundu uzanmama rağmen gün boyu hissetmedim

1 Beğeni

@duygugillerdenbiri güncel bilgi nasıldı? Ne zaman hareket saymaya başlayaniliyorduk

1 Beğeni

Ben çok hareket ettiğim günlerde gün boyu hareket etmediği de olurdu. Genelde geceleri hareket ederdi. Stres yapmayın biraz daha dinlenin

28.haftadan sonra saymaya başlamak gerekiyormuş, öncesinde düzensiz olabiliyormuş hareketler. @Aynurugur144 endişelenmeyin hemen , bazen daha az hareket edebiliyorlar. Benimkinin de bir günü bir gününü tutmuyor, ertesi gün de aynı şekilde hiç hareket hissetmezseniz doktorunuzla iletişim geçin ama genellikle ertesi gün bir önceki güne nazaran kıpır kıpır oluyorlar :face_with_hand_over_mouth: ya da benim çocuk öyle​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım

2 Beğeni

Dün gece biraz karnimi okşadim baktım tepki verdi galiba ilgilenmek gerekiyormuş:face_with_hand_over_mouth: bu sabahta hareketlerini net bir şekilde hissediyorum cok şükür Dün bir yere kadar gittim sonra biraz alışveriş falan yaptım yoruldum belki de ondan dolayi kipirdamadi bilemiyorum ama şuan hissediyorum kahvaltıda çikolata da yedim onunda etkisi olabilir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni