Kızlar boy ve kılo olarak olması gerektıgınden daha fazla cıkıyor ama 1 hafta gerıden de gelıyor dıye gozukuyor anlayamadım bu zamana kadar haftasıyla uyumluydu bır ıkı gun oynuyordu bır hafta gerilik yaşayan varmı
Bu çok normal canım.
Merhaba.hangi ölcümler 1 hafta geri cikiyor? Bdp ac fl gibi yani.
Uyluk fl normal gramda normalın ustunde hatta ama ac bdp falan ultrson kagıdınn kosesnde yuzde olarak yazıyor onları nasıl anlıyoruz canım
Kac haftalik hamilesiniz su an?
Benimde her sey normalde 30 haftayken gitmistim suan 33 olmam gerekirken bebegim geriden geliyor . Doktorum hareketleri yavaslarsa gel dedi sezeryan yapacağız. Ve normaline görede kilosu az Benimde bu konuyla alakalı cok moralim bozuk ve stresliyim .
14+6 olması gereken 14+1 daha on gun once normaldı bır gun fark oluyordu en fazla yada gerı kapanıyordu
Hıc stres yapma bazen fark ıkı uc hafta bıle olabılıyormus belkı ara kapanır kapanmazsada dert etme belkı mınyon bır bebektır ayrıntılı ultrasonda sorun yoksa yoktur ıcını ferah tut
Ultrason goruntusunu yuklersen ordan bakalim.bir de devlet hastahanesi mi? Ozelde doktor mj ölctu?
Özel doktor ölcuyor canım devlet zaten hep yanlıs olcuyor fotoğraf yuklenmıyor ama olcumler soyle Fl 17 Ga 14+6 Efw 110 gr Ga14+1 Fl/Ac 23% Fl/Bdp 60% Yanı bundan ne anlamalıyım gram ve boy dısında bısey qnlayamadım canım
Ac ve bdp degerleri kac? Yuzdelik dilim ise uzunluklarin birbirine orani oluyor ama o son aylarda onemli.
Ya degerlere nerden bakıyoruz arkadasım yazmıyor kı yuzde olarwk yazıyor baska yok nerden bakıcam ona
Diger ölcüm kagidini size cikti olarak vermemistir o zaman.enabizda gorunebilir belki.bazi ozeller enabiza yukluyor sonucu.doktor mu size 1 hafta geri dedi? Cunku kilo olarak efw 14+1 diyor qma tahmini bi kilo bu rakam ve henuz kiloyu ölcü almak icin haftasi kucuk.ac ve bas uzunluguna bakmak daha dogru olur.
Doktor kılosu ve boyu normala gore cok fazla dedı geriden gelmesi ıcın bısey demıyor soylemıyor onemsemıyor bır ıkı hafta gerıden gelmesı olayını ben kendım gordum 14+6 olması gerekırken 14+1 yazıyor dıye arada hep boyle gerılıyordu gerı yakalıyordu bu sefer cok buzusuk duruyordu ondan mı acaba dıyorum bı e nabızdan bakayım cok tesekkur ederim ona gore yazayım sana
Gecen hafta ıkılı taramaya gırmıstım orda butun olcumlerı vermıstı kagıt olarak hersey normql demıstı ne olduysa bu on gunde degıstı
Sen soyleyince aklima geldi.egri durunca olcum daha kucuk cikmisti benim de 15 haftalikken.doktor bir sey yok diyorsa takilma ona canim.dik durunca biraz daha buyuk cikiyor boy tabi.ama bebek buyudukce daha saglikli daha net olcum yapiliyor.bence bu degerlerinde korkulacak bi durum yok.
Evet doktor yorum bıle yapmadı hersey yolunda deyıp gonderdı bencede buzulmus dıye oyle cıktıgını hıssedıyorum cok cok tesekkur ederım vaktını ayırdıgın ıcın