Bebeğin gelişimi

Daha önce benzer bir durum sormuştum dun yine kontrolum vardı o sürece kadar yeme içme tatlı vs dikkat ettim dün ki kontrolde doktorum 32 haftada olmama rağmen bebegimin kafa ölçüsü daha önde görünüyor dedi 34 hafta iki hafta önde yani kötü durum olmadığını söyledi ama içim rahat değil yinede yasayan tecrübesi olan canım anneler fikir ve bilgilerine ihtiyacım var dunden beri içim huzursuz :pleading_face:

Bu önemli bir şey değil için rahat olsun. Her bebek kendine özeldir. Tüm bebekleri kalıba koyar gibi hepsinin ölçülerinin birbirine benzemesini bekleyemeyiz. Doktorlar elindeki verilere göre bakıp ileride veya geride diyor. Bu dedikten sonra her bebeğin kendine özel olduğu u da demesi gereek. Ama diyen yok sanırım. O yüzden rahat ol

1 Beğeni

Sorduğum herkes bu şekilde söyledi umarım sağlıkla doğar tek duam suan o cevabınız için teşekkür ederim :two_hearts::cherry_blossom:

Benimde bebeğim üç hafta önde, 33.haftaya gireceğiz ama doktor tüm testleri yapmasına rağmen bir sorun görmedi. Sadece şekerim çıktı onun için diyete girdim ama emarda falan da bir sorun görmediler. Bence tedbir amaçlı söylüyorlar bazı şeyleri ve gerçekten ultrasonsa görülen kilo genelde hep yanıltıyormuş. Siz içinizi ferah tutun, çocuk gelene kadar kimse ne olduğunu tam bilemiyor bence :innocent:

1 Beğeni

Çok doğru aslında bizde elimizden gelen beklemek biliyoruz ama annelik işte evham yapmadan duramıyoruz :smiling_face:

Evet maalesef doktorşsr ne derse son ana kadar hop oturup hop kalkacağız :))) İnşaallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız da derin bir oh çekeriz :white_heart::white_heart::white_heart:

1 Beğeni

İnşaAllah canım :palms_up_together:t2::smiling_face::cherry_blossom: