Merhaba kizlarburaya yeni üye oldum 12 haftalık hamileyim ve bugün kontrolde doktor bebeğin eşinin önde olduğunu bununda kanama yapacağını veya ilerde erken doğum riski olabileceğini söyledi bu durumu yasayaniniz var mı ilerde düzelen oldu mu
bebeğin eşi bizim dilde cift deniyor galiba bende de öndeydi doktorum cinsel ilişkiden uzak durmamı önerdi,bide ağır şeyler kaldırmamak,fazla ayakta durmamak,uzun yol çıkmamak gerek ilerleyen haftalarda normale dönüyor çoğu hamilelikte oluyormuş bebek büyüdükçe düzeliyor merak etmeyin inşaAllah dikkat edin siz de normale döner
@Fatma25 Bende de önde ve asagidaydi normalde arkadaşımızın dediği gibi ilişki yasak yorulmak çok ayakta durmak yasak dedi doktorum.ayrica 30.haftaya kadar yukarı doğru çıkmasını bekleriz çok çok az hamilede çıkmaz aşağı ve önde kalır o zamanda normal doğum şansı olmuyor.cok azinlikta bir kismida rahime yapışık kalırsa mecburen rahim sezeryanda alınıyor dedi.oncelikle olumsuz düşünmeyin korkmayın.benim haftam ilerledikçe bebeğin eşi de yavaş yavas yukarı cikti.hamileliginiz çok yeni olduğu için daha vaktiniz var bol bol dinlenin
İnşallah dediğiniz gibi ilerde düzelme olur cevabiniz için teşekkür ederim
Benim ilk gebeligimde bu şekilde olmamıştı bu ikinci gebeliğim bu şekilde olunca biraz korktum açıkçası umarım düzelir cevabınız için teşekkürler
Benimde üçüncü gebeliğim diger ikisinde de böyle olmamıştı her hamilelik farklı geçiyor.rica ederim ne demek
@Fatma25 merhaba hoşgeldiniz Plesanta previası tarif etmissiniz geçmiş olsun annemde de Plesanta previası varmış. Biraz zorlu bir hamilelik ama bol bol dinlenin. Benim de Plesanta previası vardı. 16. Haftada geçti İnşallah sizin de riskiniz hemen biter
Hoşbulduk teşekkür ederim benim 21 aylık bir kızım da var aşırı hareketli ve biraz zor bi çocuk eşim de işinden dolayı pek yardımcı olamıyor o yüzden dinlenmek için çok fırsatım olmuyor inşallah düzelir
Kız sen ne güzelsin masallah Azerbaycan kızları hep böyle sanırım
o senin güzelliğin canım Sizler de çok güzelsiniz