Kızlar 22 haftalık hamileyim eşi yukarı çıkmamış rahim ağzında sıkıntılı dedi doktor ne yapcam şimdi hep korktum
Plasenta aşağıda demek yani di mi ya bı şey diycem o haftaya kadar sürüyomuymus ben 10. Haftamdayim 2,3 hafta düşük riski var yattığın yerden kalkma dedi sonra tehlike geçer dedi ve progestan verdi
Evet eşi aşağıda olması . Aşağıda çıkmamış rahmin ağzında dedi dikkat etcen dedi sık sık kontrole gelcen dedi intermetteb baktım sezeryan oluyomuş galiba nöyle durumlarda içimi aldı bi korku
Bana da belirtilerimden ve plasentanin aşağıda olmasından dolayı düşük riski var dedi öyle yatıyorum valla
Sonra ne oldu canım
Benim de 24haftamda yukarı kalktı merak etmeyin kalkacaktır zamanla.cinsel ilişki yasak demşti,çok ağır fln kaldrmayın uzanın bütün gün dinlenin
Sağol canım ya inşallah çıkar benimkide
Doktorun dediklerini yaoarsan kalkacaktər merak etme
İnşallah hep bi korku bastı sorma
Bu cuma kendi doktoruma gidicem ya bı de ben gece boyu sancı oldu diue endişelenip en yakın hastaneye gittim o dedi düşük riski diye kendi kontrol doktorum hiç böyle bı şeyden bahsetmedi sebebi ne olabilir acaba bu cuma kendi doktoruma gidicem ona da sorcam neden demedi düşük riski diye
Annemde kalıyorum ben evimde yemek falan yapıyorum diye annem bakıyor bana valla
Valla benim öyle şansım da yok kara kara düşünüyorum. Kimse yok bakacak 4 yaşında bi oğlum var oy oy
Haber ver canım bana da ne diyo doktorun
Mutlaka haber veririm bakacak biri olmayınca zor gerçekten Allah yardımcın olsun
Benimde asagidaydi hatta bu sebepten kanamalarim oluyordu.26.haftaya kadar yolu var dedi doktorum ve 24.haftada cikti yukari endiselenmeyin sizinkide cikar en kötü ihtimal sezeryan olabilir ama bu en kötüsü asagida olup normal yapanda varmis öyle duydum ama bence sizinkide cikacak
İnşallah çıkar
Ay inşallah ya