Merhaba hanımlar görüyorum ki cinsiyetler çok merak ediliyor aranizda benim gibi cinsiyetini acaba öğrenmesem mi diye düşünenler oldu mu doktor cinsiyetini öğrenmek ister misiniz diye sorunca ben siz bilirsiniz fark etmez demiştim
Asla çatlarım
Ben merak etmiyor değildim ama cinsiyyet söylenincede hiç tepki vermemiştim sanki 7,8 in doğurmuşum gibi
Ben hiç sormadim 17uqftaya kadar kızlarla gittim geçen onlara görümce oluyorsunuz dedi sağlıklı olsunda gerisi teferruat
Valla onlardan biri de benim. Doğuma kadar bilmesem olur yani o derece. Onu ömrüm boyunca evladım diye seveceğim cinsiyetin ne önemi var ki ama aileler maşallah pek meraklı
Benden çok kardeşleri merak ediyorlar
Ben 3 oğlandan sonra çok merak ediyorum
Daha kalp atışı başlamadan cinsiyetinin ne olduğunu doktora soran eşim
Tam tersi eşim süpriz olsun diyo ama ben çok merak ediyorum rabbim önce sağlık versin sonra da iki pransesim var gönlümde erkek geçiyor ama dediğim gibi önce sağlık
Cansu hanımcım ben sizin gibiyim yani çevre ısrarla cinsiyet sormasaydı gidip öğrenmezdim heralde. Bendd sürpriz olmasından yanaydım aslında. Zaten yavrii diye sesleniyorum kızım veya oğlum demek garip geliyor doğrusu
Aşırı bir merakım olmadı hiç benim ama doktor sorduğunda söyleyin demiştim
Ya size merak ettirmemiş ki doktorunuz 12 13 de öğrenmiştiniz sanırım bizim geciktikce merak artıyor
2 kizimdan sonra merak ediyorum tabi insallah pazartesi kalp atisi duyulur
Ahahahah doğru söylüyorsunuz
Doktor kizdimi ben on sekiz haftalikken sorduğumda bile kizdi
aynı eşim o da öyle. Doktor dedi daha bismillah
Ben çok merak ediyordum
Doktor gülmüştü baya oğlum bebek henüz oluşmamış dedi çok güldük
Alisveris yapacağım zaman sikinti oluyor diye sadece bilmek isterim kizlar ve erkekler icin cok guzel seyler var almak istiyorum ama cinsiyetini bilmiyorum.
bende asiri merak etmiyorum acikcasi saglikli olsun hayirli evlat olsun kiz erkek fark etmez yani zaten ya kizdir ya erkek
sadece evlendigimden beri ve hala erkek hissediyorum cevremde cogu oyle o kadar