26 haftalık hamileyim bebeğin kafası aşağıda kafama çok takılıyor erken doğum olur mu ben gibi olan var mı aranızda
Canım bebek hep değişik şekiller alabiliyor ben kızımı 35 haftalıkken kucağıma aldım 2550 gramdi ve çok küçüktü ama ona rağmen kuveze alınmadı gayet sağlıklı bı bebek oldu
@Cansu2 merhaba aramıza hoşgeldiniz pozisyonu hep baş aşağı mıydı, en son ne zaman kontrole gittiniz
Hoşgeldiniz aramıza gebeliğin z hayrlı olsun Canm bn de bu durumu yaşadım ve korkuyordum doktor değişir demesine rağmen korkuyordum ama korkmaya gerek yok gerçekten de bebek degişiyormus tabi bn bu süreci hızlandırdım ayaklarımı duvara dayadım zeytin yağı surdum aşağıdan yukarıya doğru Ve sükur şuan bebeğim ters deil darısı başına ama korkucak bişy yok annesi
Yok canım olmuyor benimki 21. Haftadan beridir doğum pozisyonundaydı
Hoşbuldumyok kendim karnımda sertlik hissedince gittiğimizde gördük sırtı karnımda oldugu için sertmiş yani baş aşagı yeni dönmüş
Hoşbuldum tavsiyeleriniz iöin çok teşekkür ederim bnde deneyeceğim inş döner
İnşallh cnmm
Sizinki makat gelişmiş bence benim bebek gibi.
Arkadaşın bebeği için erken mi döndü diye endişe ediyor
Yok cnm aynı durum
ki bn 25 ken öyle oldum 27 de düzeldim
Sizin bebek baş aşağı değil mi
25 haftalıkkn ters dönmüştü şuan 29+4 bebek düz
İşte benim ki hala ters
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bir şey olmaz merak etmeyin. Ben 5 aylıkkenden baş aşağı durmuştu, erken doğum olmadı
Kaç haftalık ki
36 teyzosu.
Ama cansu aksine erken baş aşağı indi doğum pozisyonu a demiş gibi geldi bana ben öyle anladım
Ooo maaşallah kız doğumun gelmiş ya
Heh valla tabi yaklaştık hala umutluyum döner diyr
Sen ne yaptın tam olarak dönsün diye