Kızlar ya benim bebek iyice aşagı kayiyor napmaliyim hareketleri gobek deligimin oralarda hissediyorum artik hep yukarda hissederdim gobegim bile dustu asagi
Iki haftadır kasık ağrım vardı.Yürürken acı çekiyordum.
Kan tahlili,idrar hepsi temizdi anlam veremedim.
Bazı yerlerde kalsiyum eksikliği olabileceğini yazmışlar.
Dün kontrolum vardı doktora şikayetimi anlattım…
O da anlam veremedi problem yok gibiydi.
Usg geçince birde baktık ki bebiş tam kasigimin orada duruyor ve bana aci verip baski yapan kendisiymiş
Nasıl oraya kafasını sokmayi becerdi bilemiyorum yönünü değiştirmesi gerekli benim de masaj yaparak itelemem lazımmış vs vs…
Haftanizi bilmiyorum ama Ekim ayı annesiyiz.Bu donemde normal gibi gözüküyor.
Servikal durumuna baktırmak rahatlatabilir
Doktora gittin mi sikayetini söyledin mi canim @Merveoflaz
Tekmelerini bazen bende vajina kisminda hissediyorum kız bazen anlam veremedim
Gittim kuzu normal dedi ama erken dogum riski var dedi buranin doktorlari pek iyi degil
Ahahahah yaramazlık yapmayı seviyor annesi napalim
Ozaman çok hareket etme canım genelde yat dinlen Allah’ın izleniyle bişey olmaz
Hem bebek anne karnın da gezermis içini ferah tut
Gezsin bakalım kucuk chucky
Ayy bnde hareketi aşağıda hissedince sızlıyor resmen banada baskı yapiyor dedi erken doğum riski var die progestan başladı daha 28+3
Servikal uzunluğu ölçüldü mü progestan yazılmadan önce?
Bol bol yatin dinlenin kızlar imkaniniz varsa .
19. Haftada oglum bas aşağı gelmisti plesanta da rahim agzindaydi 25. Haftada erken doğum riskin var dediler sancim falan cikti nst de. 28. Haftada artik donmez plesantada yukari cikmayabilir dediler. Birakin yürümeyi ayakta duramaz hale gelmistim aglaya aglaya evin icinde dolanmaya calisiyordum. Hep dinlendim ufacik baskida gittim yattim. 30. Haftada bebegin kafasi da plesantada yukari döndü . Erken doğum riskin yok artk progestani da birak dedi doktorum. Simdi rahatim yürümeyi yemek yapmayi falan ozlemisim 3 haftadır tadını çıkarıyorum
Valla kuzu ben evde iş yapmazsam evin hali pert oluyor destekcim yok oyuzden devamli yatma luksum yok
Kaç haftalık hamilesinz
Şuan sana akıl vermeye çalışıp benimde bebeğinin eşinin asagida olması peki bana da yat dinlen dedi de bende duramıyorum yürümeyi çok seviyorum
Sizi etiketleyememişim haftalarimiz aynı, soruyu size sormuştum @Senay
Evet canim zaten düşük tehlikesi için kullanıyordum kesmişti 1 ay oldu şimdi rahim boyu biraz kısalmış dedi ondan tekrar başladı canım seninde mi öyle
27+6 haftalığım. Iki haftadır kasık ağrım vardı dünki kontrolümde bebişin kasik kısmında kafası görüldü. Servikali ölçtü 40 cm var risk yok dedi ama 10 gün sonra kontrole çağırdı ne olacağını bilmiyorum. Hareketle yönünü değiştirmeye uğraşıyorum dünden beri ama yer değişimi olmadi. Yukarıdaki başka hamiş değiştiğini yazmıştı. Umarım düzelir baskısı çok oluyor.
İnşallah düzelir canım cidden ağrı olunca modumuz düşüyor korkuyor insan şükür risk gormediyse sevindirici konuş onunla bol bol