Bebeğin ağzından olan haftalık gelişim yazıları

Kızlar uygulama içinde haftalık bebek gelişimi bölümünde bebeğin ağzından o haftaki gelişim bilgileri olan bölüm var. Burada yer alan yazılar hakkında ne düşündüğümüzü merak ediyorum. Geri bildirimleri izle göre bu alanı geliştirmek istiyorum. Her türlü önerinizi yazabilirsiniz. Olumlu, Olumsuz veya eleşti fark etmez yazabilirsiniz. :hugs:

4 Beğeni

Bebek resmine tiklayinca bebek hareket etcekti kafasi elleri ayaklari vs daha once gene bole sordugunuzda soylemistim olabilir bakayim demistiniz ama olmuyo herhal :smile:

Olur aslında ama daha sıra ona gelmedi :grinning: yakında çıkacak güncelleme de neredeyse bütün görünüm değişecek yeni özellikler var

4gune dogurcam ben artik bikac sene sora 2.bebege :heart:

5 Beğeni

Bayılıyorum sanki kızımla.konusuyor gibi oluyorum :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears: bir önerim de olabilir Hafta hafta begegin ultrason görüntüsü olabilir, videolu bır şekilde. Kontrole gitmediğimiz haftalarda, bebeğimizin en son ki gelişimini görebiliriz en azından ortalama bır bebeğin.

2 Beğeni

Berna ben doğuracam doğur artık​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Beğeni

Haftalık örnek ultrason görüntülerini senin vücudun yazılarına ekleyeceğim

2 Beğeni

Teşekkür ederim ilgi ve geri dönüş için :smiling_face_with_three_hearts:

Burdan bir arkadaş tek anne babaya değil abi ablaya da mesaj gönderse keşke demişti

1 Beğeni

Bence değişmesi gereken birşey de bebekten bildirim geldiği zaman uygulamaya mecbur olarak girmemiz oysaki ben bildirim panelinden anlık okuyup mutlu olmak isterim hatta ss alıp sosyal medya üzerinden paylaşmak da isterim bu mümkün olursa çok güzel olur çünkü bazen üşenip bildirimi siliyorum​:melting_face::full_moon_with_face:

Bildirim mesajı ile uygulama içine girdiğinizde gördüğünüz mesaj birbirinden farklı. İki güzel anı birden yaşamanız adına böyle yapıyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Bugün gelecek bildirimi silme ve SS almayı unutma, sana özel bildirimi içeriği gösterecek şekilde göndereceğim :hugs:

2 Beğeni

Admin harikasın çok mutlu olurum​:heart::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

ekledim ultrason fotoğraflarını :slight_smile: Haftalık bebek gelişim yazısında bulabilirsin.

1 Beğeni

Düşmedi sanırım bende henüz bulamadım :smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederim.

Kaçıncı haftadsın şu an?

33+2 :smiling_face_with_three_hearts: 34 gorunuyo ama baktım.