Bebeğin ağlarken bir anda nefesini tutması ve morarmasını sakın kalarak yüzüne aralıklarla üfleyip kesebilirmisiz
Bebeğin yüzüne üflemek onu sakinleştirmez, duygu sistemini olumsuz etkiler. Onun yerine lavaboda yüzünü yıkayabilirsiniz, balkona çıkarıp dikkatini dağıtabilirsiniz, sarılabilirsiniz. Bu konuda Uzman Psikolog Ramazan Şimşek’in söylediklerini dikkate alırım
Banada hemşire bu şekilde söyledi olabilir
Benim eşimde olurmuş bebekken. Kaynanam anlatırdı ağlarken mosmor olurdu elimizde kalırdı bayılırdı diye
Ödüm kopuyor kızımda da öyle olacak diye
Panik bir insanım
Korkunca aklım başımdan gidiyor beynim duruyor sanki, düşünemiyorum
İlk günlerimizden birinde o zman bu kadar sakin kalamiyorum bende kan ter içinde kalıyorum o katılırken. İçimden bı ses o kıpkırmızı halini görünce üfle dedi. Böyle sakin sakin yüzüne direk değil de boynuna, bağrına doğru hafif hafif. Gerçekten de sakinleşti. Bide sakin değilse asla memeyi falan kabul etmiyor. Altı pisse de kabul etmiyor. Temizlenecek paşam önce sonra memeyi ağzına alır almaz cırt Yemin ederim 10 dakikada 4 bez değiştirdim dün. Altını al, emzir, altını al sanki özellikle yapıyor
Bebeginizin altini değiştirdiginiz yere komidinin ustune duvara mesela gorus acisina.
O sakinlesin ona odaklaniyo.sizde rahatca degistirir siniz.
Günü gününü tutmuyor. Bazen çok sakin bazen elimi ayağıma dolastırıyor Altı açıldığında etrafa işeme olayını da çözersem tam olacak
Görüş açısına ne yapalım anlamadım
Tablo gibi hayvan resimleri mesela foto attim