Bugün doktora gittim normalde 9. Haftamdayim doktor 10+1 olarak soyledi bu normalmi yoksa yanlislik mi var
Normal öyle 1-2 hafta önde giden yada geriden gelen bebişler olabiliyor canım
Bu arada aramıza hoşgeldin
Hosbuldum tesekkür ederim ben o zaman 10. Haftadan devam edecem galiba saymaya
Ileriden ve geriden gelmesi normal. Bebek geliştikçe normal haftasına dönebilir belki. Benim de 1 hafta gerilik vardi bugün gittiğim de 3 güne düşmüştü.
Benim 1 gün fark vardı şuan tam günü gününe zamanla değişebilir
10 gün önce doktora gitmiştim 4 gün önde dedi bugün gittim tam gününde gösteriyor yani normal bir şey
Yaa sevindim cok korkmustum
Tesekkür ederim canlar rahatlattınız beni
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bebeğin gelişiminin 1-2 hafta önde ya da geride olması bir sorun olduğu anlamına gelmez. Ultrason cihazları da birebir doğru ölçüm yapmıyorlar zaten. Endişe etmeyin. Siz son adet tarihinizi baz almaya devam edin
Benimki 2 hafta önden gidiyor doktor şeker olabilir o etkileyebilir dedi ama sadece etkileyebilir dedi şeker testi yaptırdım şeker çıkmadı ne olur olmaz sizde yaptırın onu . Önde gitmesi normal doktorum da cihazlardan fark ediyor sorun yok dedi özellikle erkek bebeklerde önde gitme oluyormuş
Bendede kilosu fazla dediler… şekerden şüphelendiler ama şeker cikmadi… gelişimi önde gidiyor… bakalım kaç kilo doğacak bebiş
Şeker çıkmasın da çok şükür tombiş olsunlar ya
Her zaman iyi olan taraflarını düşün hiç kötü düşünme içini rahat tut
Daha doğrusu bende düşük şeker çıktı… ama çok bir sıkıntı yaşamıyorum… açlık atakları oluyor sadecee
Onla geçmiş olsun
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız. Haftasından bir hafta geri veya ileri olması birşey değiştirmez. Bazen haftası ile uyumludur bazen ileridir. Önemli olan sizin son adet tarihinizin bitiş günü. Ona göre hesaplanıyor çünkü.
Hayirla ve saglikla doğsun insallah
Tesekkurler bilgilendirdiğiniz icin hosbuldum sizinde gebeliğiniz sağlikli huzurlu geçsin insallah
İnsallah bi sorun olmaz