Bu durumu benden başka yaşayan varmı merak ediyorum. 2 ay biti ve kalp atışını duymama rağmen hala anne psikolojisine giremedim. Öğrendiğim zamanda öyle aman aman bi tepki veremedim. Düzelirmi sizce
Genelde bebeği hissedince daha çok anneliği hissediyordum bende bazen hissetsem bile karnimda var mi yok mu unuttuğum bile oluyordu. Sonra doğum yaptım ilk zamanlar çok sevindim vs ama o agladikca susturamadikca yetersiz hissedip acaba yapamiyor muyum bu cocuj beni sevmiyor mu tanimiyor mu diyip duruyorddum bağ kuramadigimizi düşünüyordum biraz hormonlarla da alakalı ama geçiyor
İnşAllah benimkide geçer, kendimi suçlu hissediyorum acaba depresyona falanmı girdim neden hissedemiyorum diye
@Zeynepzmn merak etmeyin daha çok yeni olduğu içindir. Ben de öyleydim ultrasonda biraz daha büyümüş halini görünce, biraz karnım belli olup, cinsiyet belli olunca ve yavaş yavaş anne karnında da sesleri duymaya başladığını okuyunca içimde bir bebek taşıdığımı farkettim diyebilirim
Yaşadığınız her duygu çok normalilk üç dört ay sadece regl olmadığın için bebek kontrollerine gittiğin için hamile olduğunu farkediyosun 6.ayın sonundan bildiriyorum her kıpırtısı her tekmesi işte o zaman
bebek kendini hissedirdikçe taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor anayım ben ana yavrum evladım kafasına girmek için doğmasını bekleyeceğiz galiba
hisleriniz için kendinizi suçlu hissetmeyin hissettiğimiz her şey çok normal
Umarım düzelir çok teşekkür ederim
Zamanla degişiyor o duygular ilk basta öyle oluyor bazen insan zorsunduguda oluyor sahsen ama zaman illerledikce o duygu daha da pekisiyor hareketlerini falan hissedersen daha iyi anlarsin
Son aylarda tekmesini hissedince ve doğduğunda kokusunu içine çekince ben anne oldum diyorsun
Yaşınız kaç acaba
Bende ilk çocuğumda öyle olmuştum yaşım küçüktü
Doğumdan sonra kucağnlza aldığınızda,kokusunu içinize çekince anneliğin ne demek olduğunu anlayacaksınız o zaman.inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağnıza alırsınız
Tekmeler de biraz annelik duygusu geliyo doğunca tam anne olduğunuzu hissediyosunuz
Hiss edince duzelecek.
Bende en çok mide bulantı kusma zamanlarımda hiss ediyordum anne olduğumu
Hareketlerini hissetmeye başlayınca annelik güncellemesi geliyor biraz. Ama asıl güncelleme bebeği kucağına alınca geliyor. Yani bende öyle olmuştu.
Bence düzelir bende kalbini duymadan önce bağ kuramadım tam hissedemedm kalbini duyunca herşey sustu onun kalp atışı konuştu bende o gündem beri annelik duygusunu hissetm bağımda yavaş yavaş kuruldu inşallah kucağıma almak nasip olur
Bende daha yeni anne gibi hissediyorum karnimi seviyorum 13 haftalik
Benim de ilk hamileligim . İlk öğrendiğimde aynı seyleri yaşadım. Şu an 18 haftadayim hala bir bağ kuramadım annelik hissim yok.
Annelik hissini zaten suan daha hissetmene gerek yok senin yapacagin teksey hamilesin keyfini cikar. Zaten eninde sonunda bebegin kucagina gelicek Onun bi bakisi dunyalara bedel diyceksin. Simdiden kendini uzme
-
- Ayın olsun bakalim o bağ kendiliginden kuruluyo bende hic bag kuramadim 4bucuk sene sonra geldi minik mucizem tam ümidi kesmisken 2bucuk aylikken bbasiyla tamamen ayrildik ve ben bebegimi istemedim bir bag kuramadim ama simdi 35+4 haftamızdayız sabırsizlikla gelmesini bekliyorum bebegim icin herkesi karsima alabilirim suan hareketlerini hissedince baglandim rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin butun bbeklerimize
- Ayın olsun bakalim o bağ kendiliginden kuruluyo bende hic bag kuramadim 4bucuk sene sonra geldi minik mucizem tam ümidi kesmisken 2bucuk aylikken bbasiyla tamamen ayrildik ve ben bebegimi istemedim bir bag kuramadim ama simdi 35+4 haftamızdayız sabırsizlikla gelmesini bekliyorum bebegim icin herkesi karsima alabilirim suan hareketlerini hissedince baglandim rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin butun bbeklerimize