Bebeğimiz dünyaya geldikten sonra ne zaman kitap veya masal okunmaya başlanmalı

Örneğini çocuk kitaplari masallar ufku ve hayal dünyası genislemesi icin önerileriniz nedir

2 Beğeni

Ben bebek doğduktan sonra bebeğe alıştıktan sonra zeka kartı ile başlamayı düşünüyorum. İlk 6 ay cırtlı kitap öneriyorlar. Pediatri uzmanı kaç ay diyor bilmiyorum ama bence anne ne zaman müsait olursa o zaman başlamalı çünkü rutin haline getirmek zaman alıyor
@tecrübeli-anneler ne demek ister

1 Beğeni

Bebek doğduktan sonra her zaman başlanabilir kitap okunmaya. Hatta anne karnında bile başlanabilir :blush: Zeka kartları kullanılırken hikayeleştirilerek kullanılabilir. Rutin hâline getirmek zaman alabilir evet. Rutin hâline getirene kadar bebişinizle evde bol bol konuşabilirsiniz. İlla yanınıza alıp özel konuşma yapmanıza gerek yok. Mesela iş yaparken sürekli ona laf gönderebilirsiniz. Bebeğinizle yaptığınız her konuşma, ilerde ona bir fazla kelime olarak geri dönecek :blush: Hikaye kitapları seçerken de içeriğine dikkat ederek alın lütfen :pray::blush:

1 Beğeni

Ben hatırlıyorum içeriĝi temiz hikaye kitapları listesi paylaşmıştınız :smiling_face_with_three_hearts: teşekkür ederiz

1 Beğeni