Bebeğimin kalbi durdu

10+4 haftalik bebeğimin dün kalbinin durduğunu öğrendim ve kaybettim. Daha geçen hafta duymuştum minicik kalbinin atışını çok zormuş hayallerim yine yarım kaldı. 7 ay önce de boş gebelik yaşayıp düşük yapmıştım. Buda böyle oldu hayirlisi böyleymiş vardır rabbimin bir bildiği yaşayan ve sonrasında gebe kalan arkadaşlar varmı enazindan umut olsun bana

2 Beğeni

Geçmiş olsun canım benim ilk gebelegi 9+5 haftalıktı kalbi durdu iki defa Kürtaj oldum rahmim çok yorulmuştu geçen yıl bu vaktti Rabbime şükürler olsun tekrar nasip etti 4. Ayımı bitirdim. Eniştem doktor kendisi bana şunu dedi Allah seni yormak istememiş şükret bebeğin kalbi durması sağlıklı bir bebek olmadığı anlamına gelir. Sende üzme kendini toparlanmaya çalış Rabbim senin için ne zaman hayırlıysa o zaman verir​:cherry_blossom:

2 Beğeni

6 düşük yaptım 4 ü kürtaj oldu hiç kafana takma biraz dinlen sonra tekrar düşünürsün inşallah

1 Beğeni

Çok sağolun iyi dilekleriniz için geçecek ve inanıyorum herşey daha güzel olacak ama zamanla onu da biliyorum. Dilerim bende sağlıkla birgün yavrularımi kucaklarim

1 Beğeni

Gebe kalmanda yada rahminde bi sıkıntı yokki ömrü okadarmıs zamani var belki moralini bozma ve oluruna birak​:heart:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım benim Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın dualarım seninle :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Allahım acına sabır versin çok zor. :pray:t2:Martta bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu şuan tekrar hamileyim korkuyorum aynısını yaşamaya o yüzden daha tedbirli yim pıhtılaşma sorunum vardır diye aspirin içiyorum düşük dozda vitaminlerini kullanıyorum folik asidi hiç bırakmadım zaten devam ettim çok kan kaybetmiştim diye kan ilacı kullandım hamileliğimi öğrenene kadar

1 Beğeni

@Yldz2290 @Leyla1991 @Hümanurun_annesi hepinize çok teşekkür ederim sağolun şuan kimseyle bu konuyu konuşmak istemiyorum kendi içimde yaşiyorum kimse sormasin kimseye birşey anlatmayim istiyorum kendimi sessize almak istiyorum yani ama sizin desteğiniz iyi geldi belki konuşmak daha iyi bilemiyorum şuan ne düşüneceğimi de kafam çok allak bullak

2 Beğeni

Yani siz olumlu şeyler yazınca destek verici güzel şeyler içim rahatladı gerçekten ve sizi tanimiyorum bile sizde beni ama destek olmaya çalışmamız gercekten iyi geldi

1 Beğeni

Birbirimizi tanisakta tanimasakta ya ayni mutlulugu paylasiyoruz adım adım yada simdi/gecmiste aynı hüznü yasadık adım adım her anlamda birbirimizin kalbini duyabildigimize inaniyorum ben​:heart: kendini sessize al bir sure agla zırla bize yaz beraberde aglayalim ama sora sacini topla makyajini yap ve eskisinden daha da kuvvetli ayaga kalk cunku gelecekteki evlatlarının guclu bir anneye ihtiyaci olacak​:heart:

1 Beğeni
  1. bebeğimin de kalbi durmuştu ve hiç unutmam yatişim yapıldı kürtaj içjn orada bir kadın bana şöyle söyledi neden ağlamıyorsun sonuçta bebeğin ölmüş onu kendime ben vermedim verende alanda Allah isyan etmiyorum etmeyeceğim dedim iki kızım vardı 1 sene sonra 1 oğlum olacağini öğrendim buda ölür doğuramazsin diyen tüm doktorlar oğluma sezeryanda umut ismini koydu vazgeçme ve inanç çok önemli
2 Beğeni

@Cigdem çok geçmiş olsun​:persevere: ama dediğin gibi hayırlısı, bizim şer bildiğimizde vardır bir hâyır sizin canınız sağ olsun Rabbim tez vakitte hayırlısıyla tekrar nasip eylesin :palms_up_together:t2::two_hearts:

1 Beğeni

@Hülya61 o günü kürtaj için 15.30 da alındım akşam 22.30 kadar tek başıma o da da ne yaşadığımı hicbirzaman unutamam çok ağladım ben ama isyan etmedim Allah’a veren de o alan da elbette şuan 4 gün bugün istemsiz aglamalarim hala var elim de değil aglamazsam daha kötü olacam cunku rabbime de inanıyorum ki bir daha verecek bugünleri unuttaracak elbette daha sağlıklı bir gebelik kucagim da bir bebeğim yok ama minicik melegim var diyorum çünkü kalp atışını duydum karnım da minicik yarısını minicik ellerini gördüm o benim meleğim artık

2 Beğeni

anlıyorum kuzum. ben sürekli bebek ağlama sesi duyuyordum ki dediğin gibi hareketlerini bile hissetmiştim ama 4 . kürtjadan sonra ağlamak istemedim ağlayamadim inşallah senin içinde güzel şeyler olacak buna inan

1 Beğeni

İnanıyorum inanmak istiyorum başka çarem yok Rabbime guveniyorum

1 Beğeni

bol bol dua et kendine hazır olunca da ya Allah bismillah deyip yeni bebeğin temelini atarsın inşallah ama ruhen ve psikolojik olarak hazırlanmadan bebek yapma ekstre yıpranmana gerek yok

Başin sağ olsun öncelikle hiç üzülme derim kendini bırakma rabbim demekki vardır bişey bende 4 defa yaşadim kalbi duranda tek kürtaj oldum diğerleri kendi imkanla düşük yaşadim benim diyeceğim o ki umudunu hiç kaybetme olacak Rabbinden işte rabbim sabır versin cnm aklına bişey takılırsa sor yardimci olalım :pray:

1. Haftada kalbinin durduğunu öĝrendik çok zor hayal kurup yarıda kalması insana koyuyo. Siyah kan geldi ne alaka dedik siyah renk sonrasında kırmızıya döndü sebebini de bilmiyoruz çok zor.