Kızlar 26 haftalığım 2 -3 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum kötü birşey yoktur dimi. Böyle olan var mı?
Bı doktora danis istersen büyük ihtimal iyidir benim ortanca hiç kipirdamadan doğdu meğer çocuğum kalp hastasiymista halı yokmuş kipirdamaya baktirin o ihmal etmeyin derim
Yoktur canım bazen uzun süre uyuyor olabiliyorlar bir Türk kahvesi içiyorum yanında bir iki küp çikolata veya tatlı sonra uzanıyorum birapz elimi gezdiriyorum karnımda başlıyor tekmeler hareketler
Detaylıya girdim 2 defa hemde şükür iyi dedi doktor ama 2 gündür böyle
Deniyim bende canım
İyi olun canim Allah korusun iknizide
Dene canim haber ver mutlaka
29 haftamdayım bebek az hareket ediyo sizdede oldumu böyle bişey acaba annişler
Bende de oldu gülüm halada oluyor bebeğin yeri daralıyormuş ondan birde 24 haftayla 28 haftaya kadar olan zaman bebeğin en haraketli zamanı olduğu için 29 haftadan sonra hataketsiz hissetmen normal
İçim rahatladı biraz hareketlerine alışınca bi anda azalınca bişeymi oldu düşüncesine kapılıyo insan
Korkma arada birde atsa yeterli ilerleyen haftalarda daha belirgin hissederiz inşallah aynı haftalardayız cünkü
Benim bebekte de son 2 gündür az hareket etme vardı. Bugün biraz daha düzeldi. Bazen çok hareketli oluyot
İnşallah herkesin bebeği sağlıklı olsun Rabbim yardımcımız olsun canım