Bebeğimin eksikleri için eşim para vermiyor

Benim eşim de aynıydı… elimde para olunca sen ordan kullan sonra hallederiz derdi hep ben mağdur olurdum… ama şimdi gelirken şunu al bunu al diyorum bitiyor… almadı mı almazsan yemek yapamam yemeyiz diyorum… misal bu gün para bırakmamis unutmuş pazara gidemeyecem… gelirken kendi alsın o zaman… usenip almadı mı… yemeyiz… ben kendime oğluma sevdiğimiz gibi köfte melemen tost yaparım… kendi ne yaparsa yapsın. Küçük oğlanın yeni kiyafet ihtiyaclari çıkmaya başladı… hafta sonu AVM ye gidiyoruz dedim… sesi çıkmadı… goturmezse bende bebeyi zibinla dolastiririm… kendi anlar :muscle::rofl:

1 Beğeni

En iyisi yaptırıma yaptırım uygulamak sende evdeki gorevlerini yapma ne bilim ütüsünü yapma,camasirini yıkama bak bakalım nereye kadar dayanacak

1 Beğeni

Tabi canım… mesela dün çok acil bir isim vardı… şu bebeğe bak yarım saatte halledeyim işimi dedim yok uykum var dedi… tamam dedim aldım bebeği kucağıma uyutmaya çalışıyorum… bebe ağlıyor… ya gidin salona uyuyamiyorim dedi… salon sıcak gidemem dedim… gece 2 ye kadar adamı uyutmadim… sanki ben bu çocuğu baba ocağından getirdim… yaparken sıkıntı yok bakarken anası bakar

1 Beğeni

Eh be işte bu kadar zor verdiğini biliyorsun, sen de aldığın gibi hop kendine ve bebeğine harca bitir, eksik kalırsa da evin ihtiyaçlarından olsun :frowning: sonra yine sen düşünüp üzülüyorsun. En azından bebeğin benim ihtiyaçlarım tam derdin rahat olurdun. Ama işte uzaktan da fikir vermek kolay, sen daha iyi bilirsin ne yaşadığını. Allahım yardımcın olsun, kocanı iyi yönde değiştirsin inşallah…

1 Beğeni

Sen kendini kurban etmişsin biz ne desek boş

Eğer çalışmıyorsak Tabiki de vermek zorundalar ya ama bu da sanki onlara mecburmuşuz gibi olmamalı bence bizde önce benim işim görülür zaten eşimin kazandığı para bende durur kendisi öyle istedi bide zaten online çalışıyorum ama çalışmıyor olsaydım ve bu şekilde davransaydı bende aynı böyle davranırdım valla

Ya benim eşime ogretilmemis… o sadece kazanmayı bilmiş… kaynanam gider yeneceği giyilecegi alır gelirmiş… ama ben ona öğretiyorum yavaş yavaş :blush:

1 Beğeni