Ben en son doktora gittiğimde bizim bebiş 1 hafta 10 gün önde gidiyor yani şuanda mucize anne de gösterdiği tarih doktorun söylediği tarihe göre ama bana sen bide son adet tarihine göre hesapla diyor sizin nasıl oldu doktorun dediği tarihe göre mi yoksa adet tarihinize göre mi oldu ?
Hamilelik adet döneminden hesaplanıyor. doktorlar da adetden hesaplıyorlar. Sizinki adetden hesaplamıyormu?
Adet tarihine göre hesaplanıyor ve hrsapliyorlar
Adet tarihine göre hesaplıyor ama doktor büyümesine gelişmesine göre 15 20 Kasım arası diyor doğum tarihi için adet tarihine göre hesaplarsam Aralık ayına uzuyor doktora gittiğimizde hep bir hafta ya da 10 gün hep ileride oluyor bebiş onun için soruyorum
Ileride de geride de olsa son adete göre hesaplanır canım yani benimkini öyle hesaplıyor
Bakalım hayırlısı o zaman bu cuma öğrenicez inşallah
Günay da 3 hafta önden giderdi. Ne olursa olsun son adet tarihine gòre hesaplama yapmamı sòyledi.
38 hafta olunca bu bebek 40 hafta gösteriyor diye doğumu başlatacak mısınîz diye sormuştum. 38 haftalık olduğumda bebek gelişimi de 38 haftaya grldi. Genelde son adet tarihinin haftasını yakalıyor
Anladım peki teşekkür ederim çok sağolun
Doğru benimki ultrasonda 1 hafta öndeydi ama sonra reql tarihimi yakaladı