Bebeğim'in ateşi var ne yapa bilirim

Arkadaşlar bebeğim saat 2 den beri ateşi 38 ° Ve fitil koyduk 37e düştü yine çıktı hala düşmüyor. Ne yapmaliyim???

Bu arada benim 38 ateşim vardı dun . Bugün emzirdim bebeği ondan sonra bevegiminde ateşi oldu. Kendi ateşimi düşürmek için ne yapmaliyim. ?? Bebegimi emziremiyorum bu yüzden .

2 Beğeni

Ilık duş aldırın bebeğe. Sadece bez olsun üstünde biraz bekleyin. Kaç günlük bebek? Siz de ılık duş alabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

2 Beğeni

geçmiş olsun. Bebek doktorunla konuş ilaç yazsın . Ben ilaç aldım doktorumla konuşup ne olur ne olmaz diye İbufen ilacn adı çok etkiliymiş

1 Beğeni

Teşekkür ederim doktora gitdik demin ilaç yazdı. Üşütmüş bebek. 5 tane ilaç yazdı miniğime. Banada yazdı. Boğazı gelmiş bebeğimin. İnşallah tez zamanda iyileşiriz.:pleading_face: @Zühre @Nergiz13

inşaAllah​:pray: çabucak iyi olursunuz ikiniz de

1 Beğeni

Amin sağol :rose:

1 Beğeni

Gecmis olsun cabucacik iylesir inseAllah

1 Beğeni

Amin sağol :rose:

Geçmiş olsun arkadaşım nasıl oldunuz

Sağol cansucum. Şükür bebeğimin ateşi bugun yok. Ama ilaç falan veriyoruz tedavi 1 hafta sürücek . Ben biraz gribim.ateşim düştü benimde şükür.

1 Beğeni

4 yaşında kızım var şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım ateşi yükseldiği zaman sirkeli su yapıp temiz bezle vücudunu bezle ıslatıp hemen geçiyordu gecmesede leyene az sirke koyup suyu doldurup banyo yaptırıyorum ateşi hemen iniyor ben ilaca karşıyım

1 Beğeni

İnanırmısın sirkeye su katıp silince gerçekten düşüyor ateş

1 Beğeni

Nasıl oldunuz

Yine ateşi var,38 di ilaç verdim 37 buçuk oldu , sorduğun için sağol :heart:

Sevane ince giydir kuzum evi bol bol havalandır.

Giydiriyorum canım teşekkür ederim ,inşallah uzun sürmeden iyileşir​:face_exhaling: