Bebeğimi kaybettim kürtaj hakkında bilgi😑

Yok yaa sanmıyorum burdan bilgi ediniyor

Geçmiş olsun canım psikolojik olarak insan çöküyor tabii ama rabbim yardım ediyor ben yatış yapmadım kürtaj oldum direkt ayaklandım eve gönderdiler Ayrıca beni bayıltmadılar her şeyi hissettim bütün acıyı hissettim Rabbim düşmanıma bile vermesin çok kötü bir şey her şey gönlünce olsun​:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

O acıdan sonra insan bir süre bebeği unutuyor

Bence şimdi kendini düşünmeli yeni evli zaten öyle biliyorum. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah kürtajdan sonra hamile kalma olasılığı çok yüksek

Çok geçmiş olsun canım senin adına çok üzgünüm :pleading_face: Kürtaj fazla uzun sürmüyor seni uyutuyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun ayrıca kendine geldiğinde eve gönderiyorlar bir problem görmezlerse

Ablam bu dedğin özelde herhalde

1 Beğeni

Özel hastanede benimde başımdan geçti o yüzden öyle biliyorum devleti bilmiyorum

1 Beğeni

Bende devlette oldum uyuttular uyumadan yapilirmi ya dusuk yapanlarin icini temizliolar ama tam kurtaji uyutuolar

Seçenek sunuyorlar narkozlu veya narkozsuz diye şehir hastanesi böyle

Geçmiş olsun canım yakın zamanda bende yaşadım kürtaj benimde başıma geldi korkulacak hiçbirşey yok ben kendiliğinden düşürmüştüm parça geri kalanını ise vakkumla kürtaj ile aldılar ağrılı oldu o biraz kanamamda 3 4 gün sürdü regl gibi 1 ay korundum sadece sende hemen toparlarsın inşallah allah yardımcın olsun :pray:

Şanslısın demekki çünkü böyle bir şeyinilk defa duyuyorum bir sürü tanıdığım da oldu anestezi istiyorsanız özeli gidin o zaman dediler

Dusuk yaptiktan sonra parca kaliosa onu canli alabiliolar ama tamamen kurtaj icin bayiltilmasi gerekio bnce ben devlette oldum direk gece yemek yeme dedi sabah da uyutup oldum iste

RABBİM yardımcınız olsun. Ben 4 buçuk aylıkken bebeğimi düşürmüştüm. Anestezi vermemişlerdi. Çatala çıkıp kürtaj oldum. Doktorum ALLAH razı olsun çok iyiydi. İşlem sırasında nefes egzersizleri yapmıştım. 1 gün hastanede yattım. Sabah taburcu oldum.

Ben Adana Şehir hastanesinde oldum narkozsuz yapıyoruz dediler. Narkozsuz oldum ben

Benim de ilk gebeliğim düşük oldu. Hastaneye gittim devletti biz burada uyusturmuyoruz dayanabilirsen yapalim dediler. Ben de dayanamam diyip baska bi devlet hastanesine gittim. Orada yapıyorlardı uyuşturma. Geceden yatis yapildi hiçbir şey yeme dediler. Sabahina ameliyata aldilar hiçbir şey hatırlamıyorum. Sonra normal odaya çıktım her sey normaldi öğlenden sonra taburcu oldum. Ertesi gün hayatima devam etmistim. Psikolojik olarak zor ama merak etmeyin inşallah çabucak toparlanırsınız

Kayseri şehir hastanesi hangisini istersin diye sordu bana bende narkoz dedim ama çok şukur gerek kalmadı çok korkmuştum ama ben ya

1 Beğeni

Bende kayserideyim ben fakultede olmustum

Özele gittim ilk çok pahalı fiyat çıkardılar bana bende şehir hastanesine gittim iyikide gitmişim diyorum boşa öderdim parayı özelde

1 Beğeni