Selam hanımlar bugün bebeğin kalbini dinlemek için hastaneye gittim ne yazık ki elim boş döndüm doktor kalbinin atmadığını öldüğünü söyledi kürtaj yapcak bunu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Hastanede yatış yapacaklar mı? Canım yanacak mı? Ne kadar sürede toparlayabilirim?
Yaa rabbim yardımcın olsun canım benim Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun sağlıklı bir şekilde umarım en kısa zamanda tekrar nasip eder pek bilgim yok ama burda arkadaşlar yardımcı olurlar genelde kürtaj da yatış felan olmuyor uyusturmuyorlar diye biliyorum sadece altı uyuşturuyolar gözün açık oluyor ama kürtajdan sonra bir kaç ay korun ve toparlan hem vücut olarak hem psikolojik olarak umarım sağlıklı gebeliğin olacaktır ben inanıyorum
Yahhh çok üzüldüm rabbim en kısa sürede yerini doldursun inşallah yatış yapılır gözetim altında tutmak için
YaaaAllâh yardımcınız olsun nasibinz de de bu varmş kaç haftlktnz
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bende böyle bir süreç yaşadım bebekte arıza olduğu taktirde rahim kendisi bebeği düşük dieye adlandırdığımız yol ile atıyor ilk gebeligimdi evde düşük yaptım eğer beklersen kendiliğinden gerçekleşecektir kurtajda yumurtaliga vs zarar veriyor gibi şeyler duyduktan sonra bide ilk gebelikse korkuyor insan ama ilgili bir doktor bulursan beklemedende aldirabilirisn tekrardan çok çok geçmiş olsun
Gecmis olsun Insallah biran once saglikli bir gebeligin olur …bende kurtaj olmustum bna gece 12den sonra hic bise yeme demislerdi sabah gittim uyuttular hic bise anlamadim ne agri ne sizi sonrasinda kanama devam edio zaten 1 sene korunmami solediler sonra Rabbim 2 tane verdi zaten
Basiniz sagolsun cok cok gecmis olsun
@Koredeturkgelin @Dygtrgy @Zeynepsu @Züleyha @Asya1 @Nagihan_40 @Fadik Hepinize çok teşekkür ediyorum allah sizlerden razı olsun bilgileriniz her bir cümleniz benim için çok değerli üzgünüm kelimeler boğazımda düğüm oluyor bebek yoksa uygulamaninda bi anlamı yok sağlıcakla kalın inşallah
Cok geçmiş olsun bende oldum cok acımıyor korkma iyiysen o gun çıkarıyor seni yatarsan da 1 gun sadece
Öyle deme canım benim sonuçta uygulamadan Hani çıkmana gerek yok ki En azından sohbet ederiz açılırsın Rabbim en kısa zamanda senin kucağına boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda yerini doldursun Rabbim ama çıkmana gerek yok Sen çıkarsan o zaman kapanırsın için en azından Burada bizimle sohbet edersin
Yaa lütfen kapatma uygulamayı benim dr bebeğim yok ilk başta dedim burda ne işim var diye ama gerçekten çok sevdim sana da yardımcı oluruz kürtajdan sonra nasıl bir süreç bekliyor tekrar bebek için konuşuruz hep birlikte birbirimize tavsiye veririz lütfen kendini kapatma
Galiba sildi uygulamayı
Cok gecmis olsunya üzüldüm rabbim sabirlar versin
Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda toparlanıp en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur
Yaaa cok gecmis olsun canim cok üzüldüm Allah yerini doldursun insallah
Çok çok iyi anlıyorum en çok istediğin hevesle bekledigin içini umut dolduran o mucizeyi kaybetmeyi bu da bir sınav gülüm benim rabbim sınavlarımızı kolay eylesin
Geçmiş olsun, yakın zamanda toparlanıp sağlıcakla yeniden evlat sahibi olursunuz inşallah
Kuzum uygulamayi silme daha da uzulup icine kapanma sakin Rabbim en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere burda sana bir dost bir kardes bi aile olmaya haziriz
Geçen yıl aynı durumu yaşadım çok geçmiş olsun ne hissettiğini çok iyi biliyorum çok üzgündüm diye başıma ne gelecek diye hiç düşünmedim ama keşke düşünseymişim eniştem başhekim olmasına rağmen hastanede devlette anestezi yapmıyorlar keşke özele gitseydim dedim bin defa
Ne kadara malolursa olsun git özele benden demesi hiç bir şey canından daha kıymetli değil. Şimdi diyorum keşke borçlansaydık da o anları yaşamasaydım iki defa kürtaj olmak zorunda kaldım