Bebeğimi hissetmiyorum

bir çok kadın 12. Haftada bebeğini hissetmeye başlamış ben 12+5 im fakat hala hissetmiyorum

12 haftada hissedeni daha hiç duymadım desem :slight_smile: ikinci üçüncü gebeliği olanlar 15-16 larda hissedebiliyormuş ama ilk gebelikte 18 den önce pek hissedilmez. Benim ilk gebeliğim 21 de hissettim

Canım 12 çok erken hissedilmez ki, 18lerde çok hafif hissetmeye başlamıştım genelde o haftalarda başlıyor

12 haftada hissetmemen çok normal daha zamanı var bebeğin henüz cok kücük. Bende 19 haftamda ilk kıpırtıları hissettm. Ilk Gebeliğim.

12 çok erken ben 16 da hissetmistim ilk gebeligim olmasına rağmen ama genelde 20 /24 haftaya kdr yolu var hissetmelerin şimdi 24 haftadayim ve hareketleri belirgin

1. Hafta mı çok çok erken . Hissedenlere masallah yani . Ben 24. Haftama kadar hiç bır şey hıssetmedım . Hıc endıselenme daha yolun uzun . Belki erken hıssedersın ama tedırgın olacağın haftada degılsın daha merak etme

kimse o haftalarda bebeği hissedemez Bağırsak hareketiyle bebek karıştırılıyor sadece. Kişiden kişiye değişiyor ama genelde 20. Hafta sonrasında hissediliyor. İlk gebelik değilse belki 17 18 lerde. 28. Haftaya kadar da düzensiz oluyor

Kiz daha erken benim iminci hamileliyim ama ben 18 hafdadan his etim bekle biraz sabrin olsun​:heart: