Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. İlk bebeğim ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bazen 1 sn lik tuvaletim gelip gidiyor. O da bebek vurduğu için galiba. Normal mi siz ne zaman hissettiniz bebeğinizi
Merhaba benim de ilk gebeliğim . Bende 19+4 deyim çikolata falan yediğimde hissediyorum sanki kedi patisi atar gibi silik silik atmalar oluyor ben hissediyorum dışardan hissedilmiyor daha ufaklar ondan da hissetmiyor olabilirsin buna pek takılma doktor kontrollerin temizse bir şey demediyse endişe etme
23 te hisettim ilk zamanlar da sadece yattığım zaman haraket ediyor du endişe etme cnm
Sanırım benimki bir çox hareketli 16 çi hafdamdan itibaren hissetmeye başladım şimdi 19baya baya hissediyorum hatta elimi karnıma koyduğunda çox güclü tekme atıyor və ya dışardan baktığımda görülüyor ha bide elini karnına köy ve odaklan o zaman hissediceksin mutlaka
Ben 16 da hissetdim şimdi 19. Ve çox guclu tekmeler atıyor arkası usde Uzan ve elini karnına köy odaklan ona belki hissedersin benimki öyle daha haraketli oluyor
Tabi hissede bilirsiniz olabilir benim kilo da vardı biraz hamile olduğumda karın yağ dokusu kalın olunca içerden his var dışardan gözle görünür yok bende de . Herkesde farklı . Bebek sağlıklıysa sorun yok diye düşünüyorum
Tabiki öyle birde baba veya annede haraketli olursa karında bebekde oluyormuş sanırım bende o kadar yağ yok 3 aya kadar 3 kilo verdim şimdi 55 kiloyum 1.60 boy ha bizde ben çox hissiyatlı biriyim vücuduma bir saç teli bile değse hissederim ondanda ola bilir ən önemlisi sağlıklı olması sakın kendinizi korkutmayin benimkide bir. Ara haraket etmedi doktorumla konusdugumda onu hissetmem üçün bile daha erkenmis yani korkulucak bir şey yok