- Haftama girdim ama bebeğimi hiç hissetmiyorum elimi karnımda gezdiriyorum konuşuyorum ama bebeğim hiç hareket etmiyor bir ay önce kontrolde hiç bir sıkıntı yok dendi yarın randevum var arkadaşlarım ailem soruyor hiç hareket etmeye başladı mı diye ama yok istemsizce tedirginlik var üstümde Allah’ım sen koru
Hareket hiç belli olmuyor ya ben 15te hissettim biraz, 16dayım çok çok az hissettim bu hafta nerdeyse hiç. Hareketli olduğum günler özellikle hiç hissetmiyorum. 1 kez hissedince her gün hissedeceğimi düşünmüştüm ama olmadı. Doktorunuz bir sorun yok diyorsa korkmanıza gerek yok 20-22 den sonra netleşiyor diyorlar
Yarın gidicem kontrole inşAllah bişey yoktur
Ben 20.haftamdayım daha bir kaç gün önce hissetmeye başladım telaşlanmayın yani bende geç hissettim
Bitter çikolata yiyin
Merhaba nasil oldun kontrole gittin mi merak ettim ben de 18.haftadayim 2 gun once cok net hissederken simdi de hic hissetmemeye basladim benim de kontrolum haftaya seni merak ettim
- Haftamdayım geçen 2 gün ne yediysem hissetmedim bebeğimi ertesi gün tekmeleri ortaöa giriş yaptı çok şükür kafayı takmayın
Evet o yazıdan sonra gitmiştim kontrole ve her şeyin normal olduğunu, hareketlerin netlik kazanması için en az 22. haftayı beklememi söyledi doktorum.
Hiç belli olmuyor bebeğin napacağı. Şu an 20deyim. Geçen hafta kıpır kıpır olan bebeğim bu hafta yine durgun. Hareketlerin sıklığı az ve daha güçsüz. Şu an hastayım onunla da alakalı olabilir. İçim rahat etmiyor haftasonu tekrar bi gideceğim. Aslında daha rahat olmamız gerekiyor. Burda birisi 2 gün hiç hissetmemişti haftası ilerde olmasına rağmen. Doktoru derin bir uykuda olduğunu söylemişti. Hepimizin miniği sağlıkla gelsin inşallah
Evet hareket etmediginde uyuyorlarmis ben de yeni ogrendim. Ama sanki o uyurken annenin de uykusu geliyor devamli
Camım olabilir oruç tutuosan benim kizda çok hareketli bende bazen neden çok hareketli diyorum bir doktora görün