29+1deyim dün kıpır kıpırdı bugün hissedemiyorum 3 4 kere hareket etti normalde çok hareketli oluyo eltime söyledim hastaneye gidelim dedi ama ben korkuyorum gitmem gerekiyor mu sizce karnımın şekli dünki gibi degil bisey yesem de yemesem de asagida gibi düne göre farklı karnım nedenini bilen var mı
Eğer normalde hareketli ama bugün değilse veya çok azsa evet kesinlikle gitmeniz gerekiyor en azından içiniz rahatlar kesin gidin inşallah sağlıkla dünyaya gelir
Ben çok korkuyorum ama bebegime bisey oldu veya olacak diye gitmeye korkuyorum hastaneye
Bende öyleyim her an bir korku var Tabiki Allahım korusun ama belki uyuyordur kötü düşünmeyin sakın ben olsam kesin giderdim
Bencede gitmeniz lazım uyuyor olabilir tabiki ama riske atmamak lazım içiniz rahat eder
N’aptınız gittiniz mi
Gittim temiz cikti idrar tahlilim nst ye alttan muayene fln yapildi acilma yokmuş erken dogum riskim yokmuş bebeğim asagida olduğu icin sanirim hafiften agrilarim var
Çok şükür yeri daralıyor ya zamanla hareket ondan az olabilir bide bebek 32. Haftaya kadar kanala giriyor ama doğum demek değil tabi bu kötü düşünmeyin
Misket topu gibi toplanıyor lar bazen ayırt edebilirsin yavaş yavaş