Merhaba arkadaşlar bebeğim 5 aylık ve yaklaşık 4-5 gün önce aşağıda gösterdiğim şekilde kızarma ve küçük kabarcıklar çıktığını gördüm ama bir anda sonra doktora götürdüm
2-3 doktora götürdüm bu arada hepsi pişik deyip bu merhemi verdiler günde 2-3 kez uygula dediler herşeyi harfiyen yaptım ama sonra bu küçük kabarcıklar gitti ve
Bebegimin her yerinde böyle küçük kizarmalar meydana geldi kulak arkası burda da gördüğünüz gibi çenesi boyun altı ensesine kadar delircem napicagimi bilemiyorum neden böyle oldu anlayamıyorum lütfen ne yapmam lazım fikir söyleyin ( doktora gotur diyecekseniz de eşime söyledim başka doktora gidelim diye ama ikna olmadı 2-3 doktor aynı şeyi söylüyor sen surmeye devam et dedi merhemi elbet geçer dedi ) ama hiç içime sinmiyor ne yapmalıyım lütfen
Besin alerjisi yada kullandığınız polar battaniye içi sardonlu kıyafetler veya halı tozu bu tarz şeylerde dokunmuş olabilir ilk oğlum da 5aylikken aynı bu şekilde olmuştu cildiyeye sevk etmişlerdi oda mevsim alerjisi dedi atopik kremler vermişti sonrasında tabi sönmedi kabarcıkları tekrar goturdugumuzde polar battaniye yünlü kıyafetler bunları yasaklamıştı sadece penye ürünler kullandık ve bol bol tenini nemlendirdik öyle başa cikabildik ama eğer alerjikse çok uzun bir serüven şimdilik siz bence dokunabilecek yiyeceklere ve kullandığınız böyle polarli yünlü kıyafetler varsa onlara dikkat edin zamanla zaten belli eder kendini sonrasında kandan alerji testi yaptırabilirsiniz
Hiç yeni birşey yedirmedim doktor 4 buçuk aylıkken ek gıdaya başlayın dedi bende ek gıda olarak 4 buçuk aylikten beri hep elma püresi verdim hazırda değil kendi ellerimle yaptım daha başka şeyler vermeye cesaret edemediğimden
Ozaman rüzgara ve soğuk havaya maruz kaldımi onu bir düşünün bide dediğim gibi %100pamuk dışında kullandığınız kıyafet yada battaniyeler bizim yiyeceğe yoktu alerjimiz.ama bu saydıklarıma çıktı aynı bu şekilde oldu egzama şeklinde
Benim buyuk oĝlum hep boyleydi ne kadar kremler suryordum en sonda bebanten kremi surdum o iyi geliyordu wimdi 2 ci oĝlum 2 aylik ondada ara sira ayni kremi yapiyorum iyi yapiyor eger sizin ulkede o kremnen varsa al onu kulan emin ol cok faydasin gorursun
Ben Azerbbaycandayim.hep hasas cocuklar boyle oluyor benim buyuk oĝlum 5 yawinda hala ara sira oluyor boyle sen sakin pecetleyle falan silme bezin deyiwdiryin zaman yika
Soğuk rüzgar sıcak rüzgar cilt hassasiyeti varsa malesef etkiliyor duş alması çok iyi oluyor ama duştan hemen sonra mutlaka kremle.nemlendirmek gerekiyor