Ben bebelac kullanıyorum
0-2hafta 60 ml
2-4hafta 90ml
2 ay 120 ml
3 ay 150 ml
4-6 ay 180 ml
Yaziyor bebelac ölçek tablosunda
Sanırım mamadan mamaya fark eden bir durum
Birde ben 2 saate bir veriyorum emzirdikten hemen sonra mamayı aslında ara ara vericem ama 10 kere uyanıyor doymuyor ondan hem emzirmeden sonra mamasını veriyorum sizce zararlı mı anne sütüne yakın mama kullanıyorum kilo da aldı bebeğim çok şükür şu 2 haftadır yüzü tombulaştı renk geldi ama yinede sormak istedim zararlı mı her emzirmeden sonra 2 saate bir mama vermek mamadan mamaya değişen bir durumda gerçi
Bu konuda tam bilgim yok canim ,ama anne sutu veriyorsan mamayı çok verme bebeğin anne sutuyle beslensin daha cok,anne sutunden faydali bisey yok biliyorsun ve şunuda soyleyeyim,eğer mama tutunca bebegin yemezse yarım veya 1 saat sonra onu isitip verə bilirsin yeniden.
Belki soruna @NURAN ve @afrikanın_gelini54 cevap vere bilir
@Mutlubiranne_1 Bu şekilde vermende bir sıkıntı yok canım. Emzirmeden sonra doymuyorsa verebilirsin. Ama biberonda mama kalırsa oda sıcaklığında kalsın, en fazla yarım saat sonra tekrar yedirebilirsin. Hazırlanan mama tekrar ısıtılmaz. Yarım saati geçince de tadı değişiyor, mamaların arkasında 1 saat sonra tekrar verilebilir falan yazıyor ama zamanında ben tadına bakmıştım, yarım saati geçince tadı ekşiyor mamanın. Sen en fazla yarım saat bırak, içerse içsin, içmezse de dök