Kızlar 3-4 gündür gribim bebeğime fazla temas etmemeye çalışıyorum ve çalışıyordum benden başkası olmadığı için yine temas ediyordım tabi bugün sabah burnu akmaya başladı şuan da burnu tıkalı çekmeye çalışıyor nefes alamıyor gibi olunca dönüyor uyumadan önce şurup vermiştinm iyi olsun diye buhar makinamiz var baş ucuna 2-3 metre uzaklığına koyduk rahat değilim kızlar vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden hasta oldu diye , gibi 10 aylık bebeğim ne yapabilirim nasıl daha iyi olur uyuyamıyorum da eşim de beni suçluyor lütfen deneyimli anneler yardımcı olunnnn acil ![]()
![]()
![]()
İlk önce geçmiş olsun. Seni mucize bebek uygulamasında görmek isteriz nedeni orada tecrübeli annelerimiz daha çok yardımcı olur sana
Şu an yaşadığın durumu ben üç gündür çekiyorum. Önce büyük oğlum sonra bebeğim şimdi ben hastayım. İki çocuğumda da öksürük vardı ve ciğerlere inmişti antibiyotik kullandık hala kullanıyorum küçüğe ve ekstra hava veriyorum. Bende grip oldum ama öyle böyle değil sürekli Su ile yıkıyorum fln ama bebeğime ben bakıyorum 2 aylık. Her gün küçüğün burnunu Sf ile açıyorum havasını veriyorum. Verdikten sonra sırtına hafif tempolu vuruyorum ki balgamı fln atsın. Bulaşmasını sizde istemezsiniz eşiniz yanlış yapıyor destek olmalı size. Kim bebeği hastalansın ister veyahut kendi.Elimizde değil kendinizi üzmeyin bunlar da geçecek Allah ın izni ile
Nane limon, ıhlamur tüketin şu an bunlarla devam ediyorum ve çok ağrım olursa parol alıyorum kendim. Emziriyorsanız sizde için, bebek için araştırmak lazım veriliyor mu, bilmiyorum. Eğer veriliyorsa ona da az az içirin inşaAllah geçer. Bir gerçek var bu grip hırsını almadan gitmiyor,biraz sürer
.
Eşiniz çok biliyosa kendi baksaymış siz hastayken allahim yarabbim sinirlerim bozuluyor böyle anlayışsız insanlar gördükçe
geçmiş olsun size de bebişe de. Doktora götürün isterseniz ama fazla antibiyotik vermemeye çalışın. Grip atlatılır ama antibiyotiklerin oluşturduğu hasarlar geçmiyor neler neler duyuyoruz. Doktora danismadan hic bisey yapmayin derim
Ayy diğer konudaki de sizmişsiniz
Boşayın o kocayı anam.
Emziriyorsan en iyi ilaç anne sütüdür canım. Yastiga lavanta yagi damlat bir iki adamla nefes almasi kolaylasir.
yenidogdugunda bebeğimin burnu ekstra kapalı gibiydi sürekli tıkanıklık yaşıyorduk doktorumuz burun damlasi vermişti günde 5-6 kez kullanabilirsin demişti çok etkisi oldu damlatinca hemen açılıyor rahatca emiyordu size de tavsiye ederim .burnu ne kadar açık olursa o kadar kolay hastalığı atlatır . sizin içinde öyle geçen akşam bende hasta olacak gibi hissettim hemen limon ıhlamur karışımı bitki çayı içip bebeğimin damlasindan damlattim kendime direk burnum açıldı ve rahat nefes alınca sabaha toparlamistim .
Eşiniz sizi suçlayacagina bebeğe de size de baksaydi iyileşseydiniz robot değilsiniz insansınız hasta da olabilirsiniz bu çok normal 10. Aya kadar hiç hasta olmadan gelmişsiniz ne güzel biz ilk hastalığı 2 aylıkken geçirdik salgınlar yüzünden bunlar normal şeyler kendini hiç üzme o bebek hasta olmadan nasıl bağışıklık kazanacak böyle böyle büyüyecek sen sadece ateşine dikkat et burnunu temizle burnunun açık olmasına özen göster zaten ek gıda döneminde siniz çorba meyve takviyesiyle hemen iyileşirsiniz inşallah. Boş yere kendinizi suçlamayın eşinizi suçlayın size daha fazla yardımcı olsa geçmezdi belki bebeğe siz mükemmel bir annesiniz tek başına bir bebeğe bakmak nasıl birşey erkekler bunu asla anlamayacaklar
Burun damlası ne kullandınız acaba?