Bebeğime alinanlar?

10 tane alt don 10 alt üst takim 2 peluş mont 1 tulum 5 parça hastane cikisi 11 parc hastane cikisi 20 tane zibin 3 tane kundak Banyo havlusu 8 tane corap 1 minder 1 uyku seti nevresimli Emzik Birsuru ağız mendili Birde çeyrek

Bunlar kayinvalidemin bebeğime yaptıkları. Kayınvalidem tek başına yaşıyor evi kira ve sadece 10 bin TL maaş alıyor. Ve bu kadını hala küçük goruyorlar ne yapmıs da diye sorun bende mi acaba hep iyi olarak bakıyorum daha ne yapabilirdi ki insanlar çok nankör.

Bacım bizimkilerin 3 tane dükkanı var 1 parça birşey almadılar

1 Beğeni

Oda insana çok koyar tövbe yarabbim

İlk torun 2 düşük sonucu insan olmayan olmuyo malesef

1 Beğeni

Gerçekten öyle canim

Canım onda ne var benim eltim park beşşigini aldı 2 tane 10 luhastane cıkısı aldı. 4tane tulum 1 kışlık tulum 3 tane takım nevresim takımı battaniye corap benim lohusa takımım küvet seti mama sandalyesi oyun minderi bunların hepsini eltim aldı daha annemin aldıkları nı yazmıyom bile bide canım arkadasım almıs 1 hastane cıkışı 1 tulum seti daha daha işte :princess:

1 Beğeni

Eltiye bak vay be

1 Beğeni

Aynn şekerim elti gibi elti

Say knka say can skntısı

Benim kaynanam bir tek takım değil çorap bile almadi :joy: ama hamileyken ağlamıştım bana neden Bayramcalik almiyo diyehormondan heralde ona rağmen gelir yanımda kalırdı ben hiç dile bile getirmedim ev kendinin maasida var hala param yok diyo gecinemiyom diyo sen bunları almış diyince demekki isteyince aliniyomuş … ya valla seninki yine iyi yapmış Allah razı olsun elinden geleni almış bence

Hahahhaha neler neler almislar kizim 4 aylik oldu daha eltim bebek gormeye bile gelmedi. Oysa biz onun kizina besik ,2 takim elbise aldim ustune cahil basima bebegim olmadigi halde onun doğumunda yaninda oldum . Evini bastan asagi sildim supurdum . O dogurdu 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Aramizdaki mesfa 5 dk insan bi gelir demi . Kaynanmgil de 1 ceyrek 1 nevresim takimi el yapimi yelek ve etek ,battaniye ormus 3 takim elbise almis bnada ic camasiri almis .

2 Beğeni

Bu sohbet gerçek mi ironi mi şok şok Rabbim yardım etsin isteyen alır kiminin gücü yeter kiminin yetmeZ​:woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3: yavrularınız sağlıklı olsunda insanlarda ne cüret ki bebeğinize yapılanları soruyor sizde saymışsınız yapmayın ya valla :speak_no_evil::speak_no_evil: Yavrunuzun tadına varın Ve birine birşey aldıysanız unutun karşılık beklemeyin :+1:t2::+1:t2::+1:t2::cherry_blossom::two_hearts:kalbinize iyi gelecektir

3 Beğeni

Ben açıkçası merak ettim anneniz ne aldı acaba? Kaynananız dan daha fazla şeyler mi yaptı da çevreniz ona göre mi kıyaslama yapıyor acaba

Evet odasını komple yaptılar altın ve nakit özellikle baya gönderdiler ona istinaden sanirim

1 Beğeni

Bence bir elin verdiğini diğeri bilmemeli o bu kadar aldı bu niye bu kadar aldı sözlerine kulaklarınızı tıkayın ben şahsen kim ne aldı söylemem söyleyene de kızarım aldıysan ne millete reklam yapıyorsun diye.

2 Beğeni

En iyisi bu tabikide bn burda sanal ortamda soylerim ama gercek hayata sevmem boyle seyleri . Yani biri sorunca cvplasamda karşımdaki kisiye sinir olurum .

1 Beğeni

Aynen mesela üstündeki çok güzel nerden aldın falan demeleri lazım kaynanam aldı demek için

1 Beğeni

Ayn ya boyle demeleri daha guzel olur . Benim kaynatam ilk bebegil oldugunda bizde kaldilardi daha bebegim 1 gunluk başladi kaynatam annengil ne takti .Bebek gormeye gelen olunca ne verdiler ,zarfta ne kadar var ooo kadar sinir olurdum ki içimden sanane derdim disimdan da sunu verdiler derdim :rofl::rofl:öğrenene kadar ayni soruyu 40 kere sorardi yoksa

1 Beğeni

Ay sinir bozucu :rofl::rofl:

1 Beğeni

Şimdi canım ilk çocuğumda benim de ailem dünya kadar şey yaptı kaynanam 1 mendil dahi almışlığı yok sadece bilezik yaptı kayınpederim, aynı şekilde evlenirken de kaynanam çeyiz namına sadece 1 nişan bohçası yaptı o kadar, kendi ailem ve çevremdeki arkadaşlarım beni o kadar dolduruşa getirdi ki eşime sürekli söylenmeye başladım ve kaynanama ister istemez gart aldım, kendi huzursuzluğum ve ailevi huzursuzluğum haricinde elime bişey geçmedi, 2.çocuğumu doğurdum kimseden bir beklentiye girmedim kendi ailemde bişey yapmadı doğru düzgün eşimin ailesi daha çocuğumu bile görmedi, diyeceğim şu ki boş yere kendi kıymetini eşyalara bağlama bırak yapan yapsın yapmayana laf edene de ağzının payını ver sustur bence daha huzurlu ve mutlu olursun

3 Beğeni