Böyle ter ve süt karışımı bi koku.Anne okanlar bilir.Haftada 3 kez yıkıyorum.Fakat boyun kıvrımlarında nem ve ter birikintisi koku yapıyor.Sık sık siliyorum ama ne bileyim.Çocugu keseleyesim var
Cok normal cunku emerken bıle efor sragedıyor bebekler. Boyun kıvrımları bacak araları kol kıvrımları falan oluyor. Pısık olmamasına dıkkat edın yeter. Saglıkla buyusun
Normal canım. Kulak arkalarında da olur
Haftada 3 kez fazla değilmi havalar soğuk diye diyorum Ben her sabah yüzünü boğazını yıkıyorum her yemekten sonrada ağzənı boğaznı yıkıyorum
Ben her gün yıkıyorum
Şuan kaç aylık bilmiyorum ama ilk 3 ay kokmuştu benim oğlum da. Avuç içleri, boynu, ayakları böyle ekşi ekşi Gayet normal pis değil beben merak etme, biraz sonra normale dönecek. Hele ek gıdaya başladıktan sonra ah keşke hep öyle koksaydı bile diyebilirsin
Benim oğlumda da oluyordu asiir kötü kokuyordu iki günde bir yikiyordum hep süt ve ter kokusu birlesiyordu
Rahatsız edici bir koku değil.En güzel parfumlere değişmem.Fakat içten içe temizlik kokusu değil bu dedirtiyorAhh kokuşmuş bebeğim benim
Yatar pozisyonda emiyoya oda sut kalintisi Birikiyo hava almadigi icin arada bi muslim bez Koy