Bebegimden koku gelior

Böyle ter ve süt karışımı bi koku.Anne okanlar bilir.Haftada 3 kez yıkıyorum.Fakat boyun kıvrımlarında nem ve ter birikintisi koku yapıyor.Sık sık siliyorum ama ne bileyim.Çocugu keseleyesim var :sweat_smile:

2 Beğeni

Cok normal cunku emerken bıle efor sragedıyor bebekler. Boyun kıvrımları bacak araları kol kıvrımları falan oluyor. Pısık olmamasına dıkkat edın yeter. Saglıkla buyusun

Normal canım. Kulak arkalarında da olur :grin:

Haftada 3 kez fazla değilmi havalar soğuk diye diyorum​:slightly_smiling_face: Ben her sabah yüzünü boğazını yıkıyorum her yemekten sonrada ağzənı boğaznı yıkıyorum

Ben her gün yıkıyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Şuan kaç aylık bilmiyorum ama ilk 3 ay kokmuştu benim oğlum da. Avuç içleri, boynu, ayakları böyle ekşi ekşi​:sweat_smile: Gayet normal pis değil beben merak etme, biraz sonra normale dönecek. Hele ek gıdaya başladıktan sonra ah keşke hep öyle koksaydı bile diyebilirsin :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Benim oğlumda da oluyordu :smile: asiir kötü kokuyordu iki günde bir yikiyordum hep süt ve ter kokusu birlesiyordu

Rahatsız edici bir koku değil.En güzel parfumlere değişmem.Fakat içten içe temizlik kokusu değil bu dedirtiyor​:smile:Ahh kokuşmuş bebeğim benim​:sweat_smile:

Yatar pozisyonda emiyoya oda sut kalintisi Birikiyo hava almadigi icin arada bi muslim bez Koy