Bebeğim yüzüstü yatıyor

18 haftalığım doktora ne zaman gitsem bebeğim hep yüzüstü pozisyonda yatıyor. Detaylı ultrasonda da öyleydi bakılamadı her şeyine. Normal bi durum mudur yoksa hareket mi etmiyor fazla acaba

Tamamen bebeğin şahsi tercihi :sweat_smile: defalarca kontrole gittiğimde hep yüz üstü duruyordu, detaylı ultrasona bile bu yüzden 3 defa gitmek durumunda kaldım. Benimki 26.haftaya kadar da hep yüzüstüydü. Doktora sordum hep böyle diye. “Ne seninle ne bebekle alakalı bir sorun var, böyle olabiliyor” dedi, normal olduğunu söyledi.

Benim bebeğim de doğana kadar elleri yüzündeydi. Hiç göstermedi hatta doktora korkuyorum yüzüne mi yapışık elleri dediğimde öyle rahat ediyor demekki olabilir böyle şeyler demişdi. Doğdu hala uyurken elleri yüzünde uyuyor keyifleri nasıl istiyorsa öyle duruyolar bizim yapacak bişeyimiz yok

Benimde bebeğim 23 haftasina kadar ne zaman gitsem duz üstü duruyordu hatta eşim doktora bile sordu neden böyle diye detaylı ultrasonda bile zorla döndürdük doktor normal istediği pozisyona girebilir dedi hatta bende 16 haftalikken bi fotoğrafı var kafasının üstüne durmuş yüz üstü duruyir​:grin:

Detaylı ultrasonda göremeyince yarım saat ara verdik çikolata yedim meyve suyu içtim yok gram dönmedi :joy: doktor dönsün diye biraz uğraştı ona da tepki yok. Fazla hareket etmiyor da bende o yüzden mi hissedemedim daha diye düşünüyorum :joy:

Bende de böyle olmuştu, 4 hafta sonra gel dedi gittim yine göstermedi​:sweat_smile:

18 hafta hareketleri hissetmek için erken zaten​:smiling_face:

Herkes daha hissetmedin mi diyince bende tedirgin oluyorum niye hissedemiyorum acaba diye ilk hissetmemde nasıl olacak onu da merak ediyorum ilk hamileliğim bide :smile: