Bebeğim doğduğunda emmesi zayıf uykuya meyilliydi zor uyandirip emziriyordum. Rengi sarı gibiydi. Öğürme hareket i yapıyordu. Kanında enfeksiyon var dendi ve yoğun bakıma aldılar 2. Gün . Çok kötüyüm en az 5 gün yatacak dediler ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kizlar ![]()
başına gelen oldu mu tecrübenizi paylaşır mısınız teselli olur belki
Emin ol normal bir durum. Şu an senden ayrıldığı için kendini kötü hissediyosun ama daha kötülerini yaşayanlar var. En azından tedavisi zor değil. Benim bebeğim soğutma tedavisi aldı başına iğneler geçirdiler. Entübe oldu yoğun bakımda. Nöbet geçirecek mi diye başına monitörler bağladılar. Şimdi çok şükür iyi 1 yaşında. Senin 5 gün antibiyotik tedavisi alacak damardan hafif veriyolar ki çok güzel bskılıyor çabuk gelişiyor bebek. Sarılık riski de kalkar orada nasipse. Sağlıkla bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle hiç üzülme ![]()
Allah razı olsun
herkesin başına gelen birşey mi bilmiyorum hiç duymamıştım ne kadar zor duygular sizin bebeğiniz atlatmış maşallah Rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah 5 günden uzun sürmez
Antibiyotik tedabileri 5 7 10 gün oluyo. Sizin bebeğinizin duruöuna göre çıkış verirler. Önemli olan sağlıklı çıkması evham yapmayın
sağlıksız çıkıp bi gün sonra dönmesini istemezsiniz. Tamamen enfeksiyon temizlenir sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Gebeliğin son 2 ayında vajinal mantar ve idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim . Doktor direk ondan olmuştur dedi . Bu ciddi bi durjm mu herkesin başına gelip geçen birşey mi bilmiyorum çok korkuyorum ![]()
Çok mu yüksekti enfeksiyonun? Çok geçmiş olsun canım toparlanıp çıkar İnşaAllah yoğun bakımdan korkma ve duanı eksik etme annesi olarak en çok senin duan etkiler
Oğlumda bende yattım ondan bişey herşey çocuğun sağlığı için Yenidoğan yoğunbakımındadır hastane senin orda kalmama izin vermiyor mu ben yanındaydım acıktığında felan emziriyordum doktorlar 5 gün diyor ama o 5 günle kalmıyor bana da dediler 5 gün yatacaksınız diye ama beni 3 gün sonra taburcu etti doktorumuz sen sakin ol sitres yapmaki sütün azalmasın gitmesin
Öncelikle geçmiş olsun canım benim bebişim hemen iyileşir insallah . Yenidoğanlarda sık görülen bu durum bu endiseni anlıyorum ama içine ferah tut ![]()
Onunla ilgili bilgi verilmedi kimliği de çıkmadı takip edemiyorum kendi dikislerim ağrılarım çok kötü olduğu için gidemedim bugün bilgi de alamadım. Kalacak yer var ama kendim tam iyilesmedim kalmak için dikisim çıktı ipi koptu açılır diye korkuyorum çok zorlamisim inşallah iyileşir süt veremiyorum uzak hastane goturecek kimse yok aklım orda kaldi
Canım kendini zorlama ama mutlaka gidecek birilerini bul sahipsiz bırakma çocuğu orada
Normal doğum mu sezeryan doğum mu