Bebeğim uyumuyor

arkadaşlar bebeğim uyumuyor bağırsaklarından ses geliyor. ishal sanirim. emiyor ama uyumuyor . gazı çıksa bile ne yapmak lazım daha çok küçük endişeleniyorum. ? @tecrübeli-anneler

2 Beğeni

Yenidogan bebekler genelde ishal olabiliyor bu normal sadece annesutu aldigi icin. Muhtemelen gaz sizden geciyordur siz yediginize ictiginize dikkat edin. Ayaklarinizi sicak tutmaya calisin. Bide bebegin karin bolgesine bir bez koyabilirsiniz. Gazi cikip kaka da yapiyorsa dert etmeyjn. Ama uyku konusunda baska seyler deneyip uyutabilirsiniz. Beyaz gurultu sesi supurge sesi vs gbi gbi. Yada yaninida guvende hissederek uyumak istiyor da olabilir. Onun ihtiyaci olan sey sadece sizsinizdir

1 Beğeni

bugün güzel uyudu çok şükür.:heart_eyes::melting_face:

1 Beğeni

Allah daim etsin

Derdim seninle aynı dert canım sadece kucağımda uyuyor yatağına yatırdığımda uyanıyor huysuzlanıyor özellikle emerken bağırsaklarından ses geliyor emzirme işlemim bittiğinde gazını çıkartırken alttan da çıkıyor gidiyor benimkinin bende 7 gün önce doğum yaptım Allah yar ve yardımcın olsun canım lohusalığın hayırlı olsun :innocent::white_heart::pray:t3:

benim bebişin 5 gündür gece hiç üstten gaz cikmiyor… direkt yatırıyorum. alttan kendisi uyurken hallediyor . yani gazsız mi anlamadım bir türlü. normal mi sizce. ? rahat ediyorum ağlamıyor şükür ama neden böyle oluyor anlamadim

Yeni doğan isal gibi yaparmış zaten :woman_shrugging:t3: bağırsaklardan ses gelmeside anne sütüne veya mamaya alışıyorken midesinde gaz ve basınç olabilirmiş. Bu gaz ve basınç da karın guruldamasına neden olurmuş .:innocent::innocent:

Öyle mi gerçekten sürekli araştırmaktan yoruldum karnı gurulduyor emerken reddediyor ağlıyor geri meme alıyor ayaklarını karnına çekiyor

Sürekli huzursuzsa gazdan dolayı aynı şikayetle doktora götürdüm karnına ultrosonla bakti çok gazi var dedi